Logo decormyyhome.com

Как да дадем на старите неща нов живот

Как да дадем на старите неща нов живот
Как да дадем на старите неща нов живот

Съдържание:

Видео: Отново давам живот на старите дрехи!|Част 2|Maggi 2024, Юли

Видео: Отново давам живот на старите дрехи!|Част 2|Maggi 2024, Юли
Anonim

Имате ли много неща, които искате да изхвърлите? Отделете си време! Такива на пръв поглед ненужни неща могат да получат нов живот. Основното е да имате неограничено въображение.

Image

Обикновено нещата се натрупват с години и дори десетилетия. На таванското помещение в частна къща или балкон на апартамента може да има стар велосипед, куп ненужни задвижвания, няколко торби със стари дрехи, различни кутии и бутилки, стари вилици и много други. Ако ръката ви не се надигне, за да изхвърлите целия този боклук, тогава можете да го направите оригинален интериорен дизайн, вази, лампи и т.н.

Правим нови неща от стари дрехи

Ако все още имате стари, но добре изглеждащи дрехи, тогава можете да ги използвате отново. Например, със стари дънки можете първоначално да монтирате столовете в къщата, украсявайки "новите" мебели с бродерия, мъниста, дантели. Също така от добре запазени дънки можете да шиете оригинална и хубава чанта. Същото може да се направи и с други предмети от стария гардероб.

Нов живот на стъклени предмети

От стъклени бутилки и кутии можете да направите най-различни вази, лампи и много други. Например, лампи, изработени от многоцветни бутилки, изглеждат много впечатляващи. Използвайки бутилки за вино, можете не само да добавите ярко докосване до интериора на стаята, но и да създадете зона с топла зелена светлина.

Ако вземете обикновен 3-литров буркан, обработете повърхността с лепило и очертайте интересен модел с мъниста, мъниста, стъклени мъниста, ще получите красива ваза за цветя. Взимайки по-малък буркан (например 0, 5-литров), можете да направите органайзер от него. Можете да украсите такъв предмет с кука за плетене на една кука или калъф, направен от мъниста. Всичко ще зависи от вашето въображение и умения.