Logo decormyyhome.com

Как мога да измия обратното

Как мога да измия обратното
Как мога да измия обратното

Съдържание:

Видео: ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ СИ ВЗЕЛА БОТОКС ! СТЯГАЩА ЛИЦЕТО КАФЕ ЯЙЧНА МАСКА. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА 2024, Юли

Видео: ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ СИ ВЗЕЛА БОТОКС ! СТЯГАЩА ЛИЦЕТО КАФЕ ЯЙЧНА МАСКА. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА 2024, Юли
Anonim

Конверсиите са популярни сред младите хора и възрастните от всякакъв статус. Този вид маратонки е доста удобен и стилен на външен вид. Единственият недостатък е непрактичността по време на износване, тъй като текстилният материал е много мръсен и изисква задължително почистване. Това поставя въпроса: как могат и трябва ли да се мият гумите, така че да издържат възможно най-дълго?

Image

Огромно погрешно схващане е, че от всяко измиване обувките започват да губят първоначалната си форма, цвят и външен вид. Правилният процес на подготовка и почистване ви позволява да носите удобни и качествени разговори за дълго време. Отбелязва се, че редовното миене помага за премахване на прах и мръсотия, които нямат време да светят вътре в тъканта, което води до влошаване на качеството и естетическите свойства на обувките.

Миене на ръце

Измиването на ръце отнема известно време и усилия, така че първо трябва да се запознаете с тънкостите на този метод за почистване на маратонки.

Основна подготовка:

  • вземете дантели и стелки (те се изтриват отделно от самите пликове);
  • почистете подметката от силни замърсявания и различни камъчета;
  • изтръскайте праха от маратонката;
  • с поток студена вода за отстраняване на големи частици прах от тъканта им;
  • пригответе сапунен разтвор на топла вода (температура 30-40 ° C) с добавяне на малко количество прах за пране;
  • киснете обувки за 1-1, 5 часа.

Още на подготвителния етап маратонките са много по-чисти. Този метод е доста подходящ за редовно почистване, ако няма силни замърсявания и петна. За да подобрите резултата, имате нужда от гъба или четка, с която трябва внимателно да се обработва цялата повърхност на текстила.

Последната стъпка е да изплакнете, докато водата е бистра, без никакви признаци на пяна. Манипулацията се повтаря многократно, като постепенно се понижава температурата на водата. Конверсиите не се препоръчват да бъдат изваждани, което може да доведе до деформация. По-добре е да оставите обувките в празен леген, като периодично източвате течащата вода.

Процесът на сушене се състои от висящи маратонки на проветриво място. В никакъв случай не трябва да ги оставяте до отоплителни уреди, тъй като високите температури ще доведат до по-груба тъкан и загуба на цвят. За да ускорите ефекта, можете да поставите натрошена хартия вътре в маратонката, която ще абсорбира влагата. За тази цел не трябва да избирате вестници, тъй като печатащото мастило може лесно да бъде отпечатано на всяка ваша обувка.