Logo decormyyhome.com

Gadgets - Домашни помощници

Gadgets - Домашни помощници
Gadgets - Домашни помощници

Видео: AstroLOLogy | Emergency Surgery!!! | Chapter: GADGETS & Gizmos | Compilation | Cartoons for Kids 2024, Юли

Видео: AstroLOLogy | Emergency Surgery!!! | Chapter: GADGETS & Gizmos | Compilation | Cartoons for Kids 2024, Юли
Anonim

Живеем в епоха на бързо, бързо развитие на нови технологии, които значително променят начина ни на живот. Тези технологии опростяват ежедневната ни работа, правят я по-приятна и красива. Една такава модерна технология са джаджи. Те мият, мият, гладят и правят куп различни малки неща, които улесняват живота ни. Приспособленията се използват в почти всички области на човешкия живот, дори и в домакинството. В днешно време се създават много прилични джаджи, които могат значително да улеснят домакинската работа и да превърнат обикновените домакински работи във вълнуващ процес.

Image

Ще ви трябва

  • - приспособление за борба с праха;

  • - джаджи за почистване на пода;

  • - джаджи за миене на прозорци.

Инструкция за употреба

1

Приспособлението за контрол на праха е статична четка. Комбинира функциите на пречиствател на въздуха и парцал за прах. Принцип на работа: засмуква въздух с вентилатор и го почиства от прах със специален филтър. С това приспособление можете да събирате прах не само от дрехи или мебели, но и от трудно достъпни места.

2

Приспособлението за контрол на праха е електрическа четка. Външно прилича на обикновена четка с мека купчина. Принципът на работа е следният: мотор, вграден в дръжката, завърта четката на 360 градуса, като по този начин създава статично електричество, което събира прах. Много по-удобно от нормален парцал, който само вдига праха във всички посоки.

Image

3

Приспособление за почистване на пода - полиращ под. Това е ръчно устройство. Външно това е хибрид на парцал и прахосмукачка. Те почистват ламиниран паркет и паркет. Принципът на действие е следният: той привлича в прах и търка пода до блясък. Намаляването на времето за почистване е очевидно.

Image

4

Приспособлението за почистване на пода е полиращ робот. Това е автоматично устройство, присъствието на човек по време на почистване, той не се нуждае. Всичко прави сам: занимава се с редовно почистване, почиства в режимите на мокро и сухо почистване, разпознава повърхности и петна. По принцип бебето работи усилено. Човек трябва само да извади робота и да измие пластмасовия контейнер с боклук.

Image

5

Приспособление за почистване на подове - FOKI. Това са устройства, които се носят на краката си (по същество чехли) с малки четки, които пометат пода, докато човек се разхожда из апартамента.

Image

6

Приспособлението за пода е електрически моп. Има много опции, но принципът е един и същ за всички: трябва само да намокрите мопа и да го държите на пода, който той сам ще измие.

Image

7

Притурката за миене на прозорци е електрическа вакуумна чистачка. Той изпълнява две основни функции: отмива водата и абсорбира мръсната вода, предотвратявайки изтичането и оставянето на петна. По този начин едно движение на ръката ще ви позволи да извършите две действия наведнъж.

Image

8

Притурката за миене на прозорци е двустранна гъба за стъкло върху магнити. Притурката има магнит във всяка половина. Една от тези части е свързана с гъвкава жица към монтажа, който потребителят поставя върху китката си, така че гъбата да не падне. Можете да миете прозорците от двете страни наведнъж.

Image

9

Приспособление за миене на прозорци - робот за почистване на прозорци. Самото това приспособление, без активното участие на човек, е в състояние да мие прозорци. Прозорецът се измива веднага от двете страни, тъй като е монтиран от двете страни на чашата.

Image