Logo decormyyhome.com

Как да почистите бяла мутона

Как да почистите бяла мутона
Как да почистите бяла мутона

Видео: Крутой ремонт и чистка шубы из мутона. 2024, Юли

Видео: Крутой ремонт и чистка шубы из мутона. 2024, Юли
Anonim

Продуктите от White Mouton красят жена, придавайки й елегантност. Но въпреки всички предимства на бялата козина, тя бързо се замърсява. Вкъщи можете да почистите продукта сами, с малко усилия и време.

Image

Ще ви трябва

  • - картофено нишесте;

  • - талк;

  • - водороден пероксид;

  • - амоняк;

  • - рафиниран бензин;

  • - дървени стърготини, шампоан, трапезен оцет, сол.

Инструкция за употреба

1

Можете да се отървете от пожълтяването по следния начин. Поставете продукта с главата надолу върху равна повърхност. Вземете картофено нишесте или талк на прах. Нанесете равномерно върху козината и разтрийте с ръце. Разтърсете адсорбента с четка за дрехи.

2

Разбъркайте 1 чаена лъжичка водороден прекис и няколко капки амоняк в чаша топла вода. Изсипете разтвора в бутилката със спрей и напръскайте върху продукта с козина. Закачете кожено палто, за да изсъхне. Когато козината е напълно суха, срешете с рядък гребен.

3

В магазина за домашни любимци купете малки стърготини от твърда дървесина. Поставете ги в отделен съд и накиснете с пречистен бензин. Нанесете с четка козината по посока на растежа на купчината. Когато приключите, почистете стърготините с ръка или четка. Комбинирайте изсъхналата козина с гребен с тъпи редки зъби. При работа с бензин трябва да се спазват мерките за безопасност. Пазете от източници на огън, за да предотвратите евентуален пожар. Освен това излезте на чист въздух.

4

За да премахнете мазните петна, пригответе каша от рафиниран бензин и нишесте. Нанесете го върху замърсени участъци на продукта и оставете да изсъхне напълно. Разтрийте праха. Можете също така да използвате смес от амоняк, трапезна сол и топла вода. Навлажнете памучен тампон и почистете петното. Изплакнете с влажна кърпа и подсушете.

5

Налейте топла вода в леген и добавете малко шампоан или друг неутрален препарат. Прочетете внимателно състава. Не трябва да включва оцветители. Разбъркайте и навлажнете гъбата с пяна в получения разтвор. Обработвайте продукта по посока на растежа на косата. Бъдете изключително внимателни - не позволявайте кожата да се намокри.

6

За да възстановите блясъка на козината, използвайте столов оцет. Навлажнете тампон от памук или марля и обработете продукта.