Logo decormyyhome.com

Как да изберем и купим надуваемо легло

Как да изберем и купим надуваемо легло
Как да изберем и купим надуваемо легло

Съдържание:

Видео: Как да си изберем кола? Вижте съветите на Филип! 2024, Юли

Видео: Как да си изберем кола? Вижте съветите на Филип! 2024, Юли
Anonim

Въздушното легло може да бъде чудесна алтернатива на традиционните мебели. Характеризира се с мобилност, удобство, практичност. Необходимо е да се отбележи ниската цена на въздушните легла, както и простотата на тяхното сглобяване. За да изберете такива мебели, трябва да разберете характеристиките на продуктите.

Image

Въздушните легла са богатство за пътуващите и хората, често посещавани от гостите. Неразглобени, тези мебели заемат минимум място в гардероба и можете да надуете легло и да получите пълно легло за няколко минути. Днес най-често срещаните са единични, двойни легла и надуваем тип "един и половина".

Какви са критериите за избор на надуваемо легло?

Изборът на въздушно легло или матрак е необходим въз основа на това колко хора ще спят на такова "легло". В магазините можете да намерите компактни единични опции, пълни двойни легла, както и големи предмети. Те също се наричат ​​кралски.

От голямо значение е не само размерът на въздушното легло, но и височината му. Тя може да варира от 13 до 55 см, и колкото по-високо е леглото, толкова по-удобно е да спите на него. Най-доброто решение би било да закупите надуваемо легло с височина най-малко 20 cm.

Проверете с продавача за дължината на леглото - тя трябва да е по-голяма от височината на човека, който ще спи на него. По традиция дължината на надуваемите легла е 180-190 см, има по-дълги матраци.