Logo decormyyhome.com

Как да изберем покривало

Как да изберем покривало
Как да изберем покривало

Видео: Как да изберем бебешка количка 2024, Юли

Видео: Как да изберем бебешка количка 2024, Юли
Anonim

Интериорът на спалнята е сглобен от много елементи. Можете да имате или луксозна спалня, или минималистичен декор. Във всеки случай спалнята трябва да има покривало за легло, което ще поддържа цветовата схема на интериора.

Image

Инструкция за употреба

1

Безмислено закупеното покривало може да влоши външния вид на спалнята и напълно да измести цветния акцент на интериора към себе си. Ето защо, когато избирате покривала за покривка, е важно да следвате правилата за комбиниране на цветове. Покривалото за покривка трябва да се припокрива с други елементи на помещението и органично да се вписва в неговите размери.

2

За малка спалня е подходящо одеяло, една цветова схема с под и стени. Прекалено силният цветен контраст може да направи леглото тромаво.

3

В голямата спалня, напротив, можете да изберете доста смело решение и да закупите покривка за ярки цветове. Желателно е сянката на такова покривало да се поддържа от цвета на завесите.

4

В спалнята, която се намира от сенчестата страна на къщата, трябва да изберете цвета на текстила за сън в топли цветове. Тя може да бъде розови, бежови, оранжеви нюанси.

5

За спалнята, разположена от слънчевата страна на къщата, напротив, подходящи са хладни нюанси на текстил. Сините, люляковите и лъскавите цветове на покривките ще изглеждат страхотно в такава стая.

6

За тези, които обичат да експериментират с декорацията на спалнята, препоръчително е да закупите покривало с различни цветове на страните. Като правило, едната страна на такова покривало ще бъде ярка, с пъстър орнамент, а втората - обикновена. Достатъчно е леко да завъртите ръба на покривалото, за да добавите обрат в дизайна на спалнята.

7

Луксозно сатенено покривало е подходящо за спалня с елементи от класически или бароков стил. Леко не лъскаво покривало ще изглежда добре в романтична спалня. За спалня с ориенталска украса е подходящо покритие от наситени ярки нюанси с богата ресни. Стилът на страната ще бъде подкрепен от пачуърк текстил.

8

Предпоставка за покривало за легло е качеството на материалите, от които е изработено. Такъв текстил не трябва да предизвиква алергични реакции и трябва да бъде приятен за тялото.

Идеи за вашия дом