Logo decormyyhome.com

Кой е най-добрият начин за съхранение на зимни дрехи

Кой е най-добрият начин за съхранение на зимни дрехи
Кой е най-добрият начин за съхранение на зимни дрехи

Видео: УМНИ ТРИКОВЕ за поддържане и съхранение на дрехи 2024, Юли

Видео: УМНИ ТРИКОВЕ за поддържане и съхранение на дрехи 2024, Юли
Anonim

Зимата отмина, което означава, че е време да облечете нови пролетни дрехи. Но преди това трябва да съхранявате зимни неща, така че те да ви зарадват в следващия студен сезон.

Image

Отделете място за съхранение на зимни дрехи в гардероба си и не забравяйте да поставите там продуктите от молец.

Кожено палто. Преди да съхраните палтото преди следващия студ, уверете се, че е сухо и чисто. Ако е необходимо, използвайте химическо чистене. Съхранявайте коженото палто в тесен калъф в тъмен шкаф.

Дамско яке. След приключване на сезона се препоръчва да се даде пуловер за химическо чистене. Можете, разбира се, да го измиете у дома, но след това предварително закупете почистващ препарат и специални топки, които няма да позволят на пухът да се плъзне на бучки по време на измиване. Съхранявайте пухеното яке в килер, на закачалка, поставяйки го в чанта за дрехи.

Ръкавици и ръкавици Съберете всички ръкавици и ръкавици заедно и поставете в херметически контейнер с капак. Така че нищо не се губи и нещата не се увреждат от молци и други насекоми.

Обувки. Преди почистване всички обувки трябва да бъдат измити и изсушени. Напълнете чорапите на ботушите и ботушите със стари вестници, за да ги запазите в оригиналния си вид. След това можете да поставите всички обувки в кутии.

Пуловери и джъмпери. Такива неща не трябва да се съхраняват на закачалки, тъй като се изпъват и губят формата си. Измийте ги и след това внимателно ги поставете в килера. Между пуловерите сложете лек от молци.