Logo decormyyhome.com

Конспирации за здравето и възстановяването на детето

Конспирации за здравето и възстановяването на детето
Конспирации за здравето и възстановяването на детето

Съдържание:

Видео: Мона разказва за бързото си възстановяване след раждането 2024, Юли

Видео: Мона разказва за бързото си възстановяване след раждането 2024, Юли
Anonim

Конспирациите са специални церемонии, насочени към получаване на това, което повечето човек желае. Те са в състояние да помогнат: да върнат любим човек, да получат пари, да се предпазят от всякакви нещастия по пътя и т.н. Най-мощната е конспирацията на майката за здравето и възстановяването на нейното дете.

Image

Как майките конспирации могат да помогнат

Всяка конспирация от болести, изречени от майка - единственият човек, който обича детето си, разбира се, от раждането му в нейната утроба до заминаването му в друг свят, има магически сили. Заклинанията, хвърлени от нея, помагат за облекчаване на сериозното състояние на бебето, укрепване на здравето му, премахване на болка и други симптоми на заболявания, укрепване на имунната система. В допълнение, те допринасят за натрупването на енергия в детското тяло.

Конспирациите започват да действат след няколко седмици или дори месеци. Затова ритуалите трябва да се извършват незабавно, веднага щом се появят първите признаци на заболяване. В противен случай можете да загубите ценно време.

Правила за конспирация

Майката трябва да се заговори срещу болестта на детето при спазване на всички правила. Много лечители препоръчват извършването на церемонии в ранната сутрин или късна вечер, обръщайки гръб на запад. Главата трябва да е мисли само за детето. Дишането е отпуснато. Речта може да бъде тиха или силна. Това не е толкова важно. За да засилите ефекта, по-добре е да прочетете сюжета 3 пъти.

Конспирация при наличие на болест

За да проведете тази церемония, трябва да излезете на улицата, да намерите младо дърво и, като сложите и двете си ръце върху него, да кажете: „Болна болест, ковко заболяване се простира към дървото, тя се движи от мен към дървото. Не Божият слуга (името на детето) сега измъчва и гризе и той носи младо дърво. Предавам болестта си, ще взема сили в себе си. " Тогава три пъти трябва да кажете „Амин“, обърнете се и си тръгнете, без да поглеждате назад и да не говорите с никого на пътя.

Конспирация за здравето на детето

Тази конспирация е насочена към това да гарантира, че детето расте здраво и силно. За да го проведете, трябва да вземете чаша светена вода и да кажете следните думи: „Светена вода, изцеляваща, предпазвайте Божия слуга (името на детето), моето дете от всяка болест, но от болка. Така, че здравето ми беше добро и ангелите пазители бяха зад мен. Амин ". След като прочетете сюжета, дайте на детето очарованата вода. Оставете го да пие колкото може - не забранявайте и не ограничавайте.