Logo decormyyhome.com

Amway: ползи и отзиви

Amway: ползи и отзиви
Amway: ползи и отзиви

Видео: Слово из рекламы: коэнзим Q10. Жить здорово! 16.03.2020 2024, Юли

Видео: Слово из рекламы: коэнзим Q10. Жить здорово! 16.03.2020 2024, Юли
Anonim

Amway е познат на руския пазар от десетилетия. През това време потребителите успяха да опознаят правилно гамата си, да тестват продуктите си в действие и много от тях да създадат собствен бизнес. Много отзиви от клиентите на компанията. Някои говорят за предимствата на сътрудничеството, други за качеството на продуктите на Amway.

Image

Инструкция за употреба

1

Компанията Amway предлага на своите клиенти не само висококачествени и безопасни, екологично чисти продукти за дома, тялото, грижата за косата, разнообразни почистващи и почистващи препарати, както и здравни продукти - витамини, диетична храна и много други, но също така и възможността да спестите от продуктите, и също да започнете свой собствен бизнес. Можете да закупите фирмени продукти на каталожна цена или с отстъпка. Вторият вариант е много по-приемлив, така че тези, които вече са поне малко запознати с качеството на продуктите на Amway, се опитват да сключат споразумение с компанията, за да станат независим предприемач „Amway“ (NPA) и да използват продукта на намалена цена. Също така много клиенти на компанията идват при нея, за да се възползват от възможностите, предлагани от нея, за да спечелят добри пари, да спечелят финансова независимост и да станат господар на живота си.

2

Говорейки за предимствата на продуктите на Amway, на първо място, трябва да се отбележи неговата безопасност, доказана през годините. Използвайки продуктите на компанията, можете да сте сигурни, че няма да навредите на здравето си, нито на здравето на близките си, нито на околната среда. И в същото време ще осигурите на дома си перфектна чистота, безопасност и вашето тяло с красотата и отличното състояние на кожата, косата и устната кухина. Витамините и хранителните добавки ще се погрижат за нормалното функциониране на всички вътрешни органи на човек, който ще използва продуктите на Amway.

3

Маркетинговият план на Amway ви позволява да изградите свой собствен бизнес по няколко начина. Закупувате продукта на цената на дистрибутора и го продавате на клиентите си на каталожна цена с 30% премия. Печалбата ви в този случай ще бъде разликата между покупните и цените на дребно на стоките. Освен това можете да получите допълнителна отстъпка от стоките, които закупувате. Отстъпката зависи от личния обем на покупките. Така че, закупувайки продукти в рамките на първите тридесет дни от момента на подписване на договора и сътрудничество с компанията за 200 или повече лични точки с една поръчка, ще получите моментална начална отстъпка от 900 рубли. Така веднага ще започнете да спестявате, тъй като плащате по-малко за поръчката, докато получавате пълни точки. Освен това ще възстановите повече от 50 процента от средствата, изразходвани за закупуването на втория стартов комплект (той се придобива от юридическите лица без да се проваля). Заедно с първата си поръчка ще влезете в програмата на активните отстъпки и ще спечелите отстъпка при закупуване на стоки през следващия месец, а в същото време веднага ще достигнете първо ниво на квалификация. Размерът на първата такса, без да се брои разликата от продажбата на стоки на клиенти, ще бъде повече от 300 рубли.

4

Вторият начин да започнете собствен бизнес с Amway е, че трябва да закупите продукти за 99, 100-199 лични точки с еднократна поръчка в рамките на 30 дни от момента на подписване на договора. Началната отстъпка в този случай ще бъде 450 рубли. В програмата на активните отстъпки, които влизате след извършване на покупка, ще получите отстъпка от вашата поръчка през следващия месец 350 рубли.

5

Отделно си струва да споменем асортимента на Amway, а това са няколкостотин различни артикула. Всички продукти на компанията са концентрирани и затова тя трае дълго време. Например, една бутилка препарат за миене на съдове се използва средно от 6 до 12 месеца. Така че спестяванията са очевидни.

6

Друго предимство на Amway е гаранцията за качество на всички продукти на компанията, независимо дали става въпрос за прибори за хранене, продукти за грижа за тялото, почистващи препарати, витамини или нещо друго.

7

И не е случайно, че потребителите и клиентите на Amway в повечето случаи реагират положително на асортимента на компанията. Добре доказани съдове, почистващи фурни, многофункционални LOC почистващи препарати, лак за автомобили, козметика, шампоани. Продуктите за грижа за устната кухина са много популярни, а концентрираната течност за изплакване на устната кухина е също отлично средство за лечение на тонзилит, сърдечна болка и ухапвания от насекоми. Съдейки по отзивите на клиентите обаче, Amway е компания, на която можете да се доверите. Въпреки че има недоволни от продуктите потребители, които най-често се оплакват от високата цена, мотивирайки възмущението си, че подобни продукти (прах, перилни препарати, балсами и др.) Могат да се купят много по-евтино. Онези, които дори с цялата подкрепа на своите най-добри спонсори не успяха да създадат собствен бизнес в Amway, са неумели и гледат със завист успеха на своите бизнес колеги в MLM.