Logo decormyyhome.com

Как да използвате почистващ препарат

Как да използвате почистващ препарат
Как да използвате почистващ препарат

Видео: Пяна за почистване на климатици срещу спрейове: кое е по-добро? | AUTODOC 2024, Юли

Видео: Пяна за почистване на климатици срещу спрейове: кое е по-добро? | AUTODOC 2024, Юли
Anonim

Съвременните препарати улесняват живота на домакините. Без тях почистването на апартамента, обществените и индустриалните помещения би отнело много повече време. И това е просто неприемливо при сегашния темп на живот.

Image

Инструкция за употреба

1

Бабите и дядовците прекараха много време и усилия за почистване. Традиционните рецепти бяха използвани за почистване на определени повърхности, за измиване, почистване и измиване. Сега рафтовете на магазините са буквално затрупани с различни перилни препарати, гелове, прахове, абразиви. Можете да вземете стоки за всички поводи. За да постигнете най-голям ефект от приложението, трябва да прочетете инструкциите и стриктно да го следвате. Повечето домакини дават предпочитание на универсалните лекарства, защото те са удобни и икономични за използване. Детергент „Прогрес“ просто принадлежи към тази категория стоки.

2

Инструментът се използва за измиване на плочки, стени, подове, водопровод, съдове. Не губи своята ефективност дори в студена вода. Той се продава в контейнери от 500 ml до 5 l, така че "Progress" може да се използва както за почистване на къщата, така и за почистване на промишлени помещения. Запазената марка Progress включва няколко продуктови линии. „Прогрес Лукс“ - инструмент, предназначен за мочиране, чинии, плочки, санитарен фаянс. "Progress M" е подходящ за машинно и ръчно почистване, с ниска пяна, използва се в производството и в домашни условия. "Progress MT" е проектиран така, че ефективно да премахва мазнините от различни повърхности, включително бойни петна от масло върху дрехите. "Progress M-30 Concentrate" - инструмент със силно измиващ ефект. Икономично е концентратът да се използва за почистване на помещенията на медицинската и социалната сфера, за почистване на производствени и фабрични помещения.

3

За да измиете подове и стени, трябва да разредите една супена лъжица от продукта в пет литра вода, а за да измиете съдовете, капнете малко върху гъба, след което измийте съдовете с топла вода. Ако замърсителите са много силни, трябва да нанесете инструмент върху тях и да изчакате пет минути, след което изплакнете с вода. За да запазите кожата на ръцете, се препоръчва да използвате гумени ръкавици, както и да се спазват мерките за безопасност и да не се допуска продуктът да попадне върху лигавиците. В случай на случайно поглъщане на лекарството, незабавно се консултирайте с лекар.

Обърнете внимание

Детергент „Прогрес“ е устойчив на ниски и високи температури. Може да се транспортира в контейнери без специална топлоизолация.

Полезни съвети

"Прогрес" все още се използва за миене на автомобили. В този случай продуктът се разрежда в топла вода в пропорция 5 ml на 1 литър. Именно в топлата вода Progress е най-ефективен. Детергентът се напръсква с помощта на специални пистолети и след това автомобилът се измива с обикновена течаща вода.