Logo decormyyhome.com

Как да изградим лятна къща

Как да изградим лятна къща
Как да изградим лятна къща

Съдържание:

Видео: Зидане на пещ:За агне и пица направи си сам стъпка по стъпка 2024, Юли

Видео: Зидане на пещ:За агне и пица направи си сам стъпка по стъпка 2024, Юли
Anonim

Подреждането на лятна вила и по-специално изграждането на къща е доста сложен процес. Това изисква много финансови разходи и наличие на свободно време.

Image

Напоследък много хора идват в селската къща не за работа по личен парцел, а с цел да се отпуснат сред природата. Ето защо къщата трябва да е подходяща за настаняване и нощувки за една нощ.

Подготвителна фаза

На първо място, трябва да изберете правилното място за сградата. Обикновено къщата се намира по-близо до портата. Трябва да помислите къде ще се намира тоалетната, душа, оранжерията, банята. Подходът към къщата трябва да бъде удобен, основната пътека трябва да бъде павирана.

Препоръчва се да се направи почвен тест, за да се защити сградата от пропадане и разрушаване. Наличието на дървета има благоприятен ефект върху създаването на отличен микроклимат на закрито, тъй като те създават сянка и насищат въздуха с кислород.

Строителството започва с полагане на основата. За определен тип конструкция се използва подходящата основа. Например, тежки тухлени къщи трябва да бъдат инсталирани върху солидна, задълбочена основа. За дървени едноетажни сгради е подходяща лентова основа.