Logo decormyyhome.com

Как да се грижим за детското облекло

Как да се грижим за детското облекло
Как да се грижим за детското облекло

Видео: Пробвам детските си дрехи 2024, Юли

Видео: Пробвам детските си дрехи 2024, Юли
Anonim

Децата са изключително активни и пълни с енергия, поради което дрехите по тях се замърсяват много бързо. По правило родителите се опитват да купят на децата си тениски, рокли, пуловери и блузи, изработени от меки, деликатни материи, които не дразнят нежната кожа. Погрижете се за такива продукти с изключително внимание.

Image

Инструкция за употреба

1

Дрехите за бебета през първата година от живота трябва да се перат отделно от предметите за възрастни и тийнейджъри. Използвайте само леки почистващи препарати. За да не направите грешка при избора на прах или гел, внимателно прочетете информацията на опаковката, преди да купите. Трябва да се отбележи, че продуктът е предназначен за измиване на детски неща.

2

Можете да използвате обикновен детски сапун, измивайки детски неща: плъзгачи, жилетки, капаци. Така ще бъдете сигурни, че алергията не се появява върху кожата на бебето, което може да дойде от контакт на тялото с химикали.

3

Преди да започнете да накисвате детски дрехи, не забравяйте да разгледате етикета на всеки продукт, за да знаете как точно да почистите това или онова нещо от замърсяване. Не забравяйте също, че предметите, които току-що сте закупили, трябва да бъдат измити преди употреба.

4

Не мийте детските дрехи в много гореща вода. Достатъчно е да настроите температурата на водата в пералнята на 60 градуса. Ако миете ръцете си, съсредоточете се върху чувствата си, трябва да сте доволни да спуснете ръцете си в топла вода. И разбира се, използвайте само качествени почистващи препарати.

5

След измиване изплакнете старателно дрехите, така че върху нея да няма зърна на прах или следи от гел или сапун. Ако миете нещата в машината, настройте я на поне четири изплаквания.

6

Ако ви се струва, че микробите остават по въпроса, изгладете го с желязо. Въпреки това, днес, с използването на надеждни почистващи препарати, гладенето е по-скоро необходимо, за да придаде хубав вид на детските неща.

Обърнете внимание

Майките знаят, че неспокойните деца често се прибират вкъщи в дрехи, които показват признаци на мръсотия. В този случай можете да заглушите само част от якето или наметалото, това ще ви спести както сила, така и време.

Полезни съвети

Привиквайте децата към точност и работа. Дори много малки деца могат да се научат да мият тениските и чорапите си. Това ще им помогне да се почувстват като възрастни и отговорни хора. Но децата обичат да повтарят всичко толкова за възрастните!