Logo decormyyhome.com

Избор на кухненски комплект

Избор на кухненски комплект
Избор на кухненски комплект

Видео: Трапезен комплект - Маса + 6 стола!!! 2024, Юли

Видео: Трапезен комплект - Маса + 6 стола!!! 2024, Юли
Anonim

Има много принципи, чрез които избираме средата в кухнята: красота, цена, размер и функционалност. Всички сме домакини и знаем, че работата ни е не само вкусна и полезна за хранене, красиво сервиране, но и за измиване и почистване, избърсване и полиране, почистване и миене. Основният ни критерий е лекотата на грижата, спестяването на време и, разбира се, удобството.

Image

Ще ви трябва

Инструкция за употреба

1

дръжки

В идеалния случай те изобщо не трябва да бъдат. Вратите се отварят, когато ги докоснете с пръсти. И също затворете. Измиването им е удоволствие! Изглежда малко необичайно, но само за първи път. Без съмнение ще оцените удобството на тази система. Механизмът, чрез който вратите се отварят без дръжки, струва малко повече от самите дръжки. Във всеки случай вие решавате. Ако химикалките във вашата кухня са незаменим елемент, имайте предвид, че най-неудобното за миене е толкова популярна опция като писалки с U-образна форма. Изберете дръжки за бутони, изработени от стомана, алуминий или гладка пластмаса. Нека формата е най-простата, опростена. След това, за да ги приведете в ред, са ви нужни не повече от няколко минути.

Image

2

Долни слушалки

Слушалките на краката изглеждат много красиви. Особено ако не си спомняте колко е неудобно да миете и миете под тях. И колко интересни неща можете да намерите там! И ако често готвите от зеленчуци, ако децата ви помагат (а в къщата има просто деца) или не можете да си представите живота си без домашен любимец, тогава разглеждането на слушалката ще ви донесе много впечатления. Но той ще отнеме прилично количество време със себе си. Изберете слушалки не с крака, а с каишка. И е по-добре, ако е направена от метал, ще издържи по-дълго.

Image

3

Престилка слушалки

Сега така наречените престилки са на мода. Това е пространството между плота и горните шкафове. Не е необходимо да го издаваме, но е изключително желателно за нашите практически цели. Ако стената пред работните повърхности не е от плочки, а от безшевен материал, тогава вместо почистване ще получите още няколко свободни минути. Материалът на практика не е важен, може да бъде скъп изкуствен камък или стъкло, а евтин фурнир, в крайни случаи - самозалепващ се филм. Основното условие е твърда повърхност, отсъствието на шевове. Е, разбира се, престилката трябва да бъде без всички малки неща, които събират прах и сажди. Без лепенки, черпаци и буркани с подправки. Тяхното място в рационално организирана система за съхранение. Съвременната престилка е самостоятелно произведение на изкуството.

Image

Обърнете внимание

Когато избирате слушалки, винаги трябва да помните, че колкото повече релефни части, малки части и ажурна резба, толкова повече време ви трябва, за да я поддържате чиста. За да направите слушалката възможно най-удобна за поддръжка, трябва да се помни, че резбовани дръжки, ъгли, фуги, стърчащи части са вашите врагове. Откраднат ви времето.

Полезни съвети

Изглежда, че модерният стил, удобен за почистване, е много студен и икономичен. Всъщност в това няма нищо излишно. Колкото по-удобна е кухнята за почистване, толкова по-модерна изглежда. Но цветовете дават възможност да разнообразите кухнята, да я направите уютна, приятна и интересна. Красиви завеси, картина или календар на стената, цветя на перваза - и вашата кухня е пълна с живот и е приятно да бъдете в нея.