Logo decormyyhome.com

На почивка - лек

На почивка - лек
На почивка - лек

Видео: ВЛОГ: ДЕЦАТА ИСКАТ НА ПЛАЖ| КАКВО Е ДА СИ 'ЛЕК' В БУРГАС?! 2024, Юли

Видео: ВЛОГ: ДЕЦАТА ИСКАТ НА ПЛАЖ| КАКВО Е ДА СИ 'ЛЕК' В БУРГАС?! 2024, Юли
Anonim

Ако вземете със себе си на пътуване вакуумни чанти с клапани от Paclan, една от водещите европейски марки стоки за бита, можете значително да спестите място в куфара си и да не отделите много време за избор на дрехи на пътя. Сега не е нужно да оставяте половината от планирания гардероб у дома, докато в багажа все още ще остане място.

Image

Уникалността на това изобретение е, че вакуумният плик компресира нещата с 70%. Това е безценно свойство за хората, които обичат да прекарват почивката си активно и планират за този период голямо разнообразие от дейности, които изискват не само плажни и ежедневни неща, но и спортни дрехи, както и вечерни рокли. По правило е трудно да се побере всичко това в един куфар. Вакуумна торба ще премахне този проблем.

Удобството му е и във възможността за многократна употреба, така че пътят за връщане да бъде не по-малко лесен. И ако вземете втора чанта със себе си, на връщане можете да съберете мръсно бельо в нея.

„Вакуумната торба е опаковъчен калъф, изработен от много плътен полиетилен с цип-брава и вентил за изпускане на въздух - казва Оксана Филатова, търговски директор на CeDo, марка Paclan.„ Принципът на работа се основава на свойствата на вакуума - безвъздушно пространство. чрез намаляване на налягането в затворена торба се създава среда, в която процесите на окисляване се забавят, топлопроводимостта и абсорбцията на влага намаляват и условията на живот на живите организми изчезват."

Струва си да се отбележи, че въздухът може да се изпомпва не само с прахосмукачка. Вземете ръчната помпа на пътя, която не заема много място в куфара и ви позволява компактно да опаковате дрехите си по време на домашните събирания.

Вакуумната торба е толкова удобна за използване, че е лесно и да оптимизирате пространството в шкафовете с нея. В него могат да се съхраняват одеяла и възглавници за гости, както и връхни дрехи. И така, възглавница във вакуумна торба не става по-дебела от кухненска кърпа, а обемният зимен костюм след изпомпване на въздух заема толкова място, колкото яке. Любимите вълнени облекла в такава опаковка ще бъдат надеждно защитени от молци през топлия сезон.

Дрехите, които се използват от сезон на сезон, е най-добре опаковани в малки чанти. За неща, които е просто жалко да се изхвърлят, а спалното бельо е по-подходящо по-просторно.

Как да използвате вакуумна торба:

  • затворете чантата, като свържете жлебовете на ключалката с ръце и държите щипка над тях;

  • проверете на пипане дали ципът е напълно затворен;

  • отворете клапана на торбата и завъртете тялото му обратно на часовниковата стрелка;

  • прикрепете маркуча на прахосмукачката към клапана и изпомпвайте въздуха, като натиснете торбата с ръка;

  • извадете маркуча на прахосмукачката и завийте капака на клапана на торбата.

Чанта с размери 50 х 60 см се произвежда на парче по парче.