Logo decormyyhome.com

Средство за миене на съдове Amway: екологично, ефективно, печелившо

Средство за миене на съдове Amway: екологично, ефективно, печелившо
Средство за миене на съдове Amway: екологично, ефективно, печелившо

Съдържание:

Anonim

Най-важното за поддържане на чистотата в дома е безопасността на перилните препарати и тяхната ефективност. И на първо място, това се отнася за ястията: изключително важно е да имате увереност, че веществата в състава на продукта са напълно измити от повърхността, което означава, че няма да влязат в храната. За съжаление има такива продукти, които много слабо се отмиват дори в гореща вода, да не говорим за хладна вода. Намирането на наистина висококачествен и същевременно екологичен продукт на масовия пазар може да бъде трудно.

Image

Има изход!

Продуктите на Amway са надеждни и доказани през годините за домашни грижи, включително и за миене на съдове. Тя използва естествени съставки при производството на своите продукти и затова всички те са безопасни в домакинството, дори ако семейството има малки или невръстни деца. Всички продукти на Amway са дерматологично тествани. За да закупите този качествен продукт, който отговаря на всички изисквания на потребителите, днес това е възможно както от консултантите на компанията, така и директно на уебсайта на Amway.

Image

Изберете: концентрат, таблетки или прах

Линията DISH DROPS ™ включва почистващи препарати в различни формати. Най-познатият, класически течен продукт се продава в бутилки от 1 литър. Цената на препарата за миене на съдове Amway е много благоприятна, като се има предвид, че това е концентрат, който се разрежда с вода в съотношение от 1 до 3. Разредената концентрирана течност се използва икономично. Освен това се пени добре, справя се добре с мазнините и напълно се измива чинии дори в студена вода, а също така защитава кожата на ръцете. Течността за миене на съдове не съдържа компоненти, вредни за хората и околната среда, като хлор, алкали, фосфати и др. Напротив, съставът е необичайно мек, а сред съставките са естествени етерични масла и екстракт от алое вера.

Линията от препарати включва също таблетки и прахове за съдомиялни машини. Таблетките ефективно почистват съдовете с всякакъв вид замърсяване, разтваряйки остатъци от изсушена храна. Ястията не стават мътни и придобиват блясък, а машината остава чиста. Таблетките перфектно омекотяват водата, удължавайки живота на съдомиялната машина.

Image

Прахът също показва висока ефективност при употреба и защитава вашето оборудване. Освен това ефектът му се усилва от активен кислород в състава. Прахът се изплаква напълно, без да оставя остатък върху съдовете.