Logo decormyyhome.com

Как се готви в тиган Zepter

Как се готви в тиган Zepter
Как се готви в тиган Zepter

Съдържание:

Видео: ЛАВРАК НА ТИГАН С ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ 2024, Юли

Видео: ЛАВРАК НА ТИГАН С ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ 2024, Юли
Anonim

Всички съдове за готвене Zepter са изработени от неръждаема, високоякостна и висококачествена стомана. Продуктите на тази компания отговарят на всички стандарти. Приготвената в него храна е ключът към здравословната диета.

Image

Предимства на Zepter съдове за готвене

Тиганите Zepter са специално направени за готвене на здравословни, пържени храни. Ястията са вкусни и апетитни, защото нищо не лепне, не гори. Компанията използва URA технология за създаване на незалепващо покритие. Тиганите са изработени от здрава стомана, която е екологична, не променя миризмата на храна, не корозира и не се разгражда. Полираната повърхност улеснява миенето на съдовете, което гарантира правилна хигиена.

В дъното на тигана има стърчащи пирамиди, те не позволяват на храната да се залепва. Разликата между тигана Zepter е неговото тънко дъно, натрупващо топлина. Именно това свойство позволява на тигана да се загрее бързо. С такива ястия можете да готвите на модерни печки. Полирането на повърхността прави съдовете гладки. Миенето на чинии е удоволствие. Можете да закупите тигани с различни размери, с и без капак.

Правила за готвене

Можете да готвите в тиган от Zepter без олио. В този случай храната няма да лепне, няма да съдържа много калории, което означава, че е подходяща за тези, които следят здравето и теглото си. Необходимо е да поставите тигана на огъня, уверете се, че пламъкът не излиза извън краищата на съдовете. Преди да запържите месото, трябва да загреете добре тигана, след това той няма да се залепи по стените и дъното. Преди пържене на храни трябва да бъдат сол и черен пипер. На капака на тигана има термостат, според него можете да прецените загряването на съдовете. Месото трябва да се сложи на дъното, да се изстиска леко с вилица, да се запържи от всяка страна за 5 минути до златисто кафяво. Трябва да разстилате рибата в студен тиган, тогава тя няма да залепне. Отгоре можете да сложите лук, моркови, подправете с подправки. Гответе зеленчуците много бързо. Необходимо е да се напълнят съдовете 2/3. Зеленчуците трябва да се слагат в студени ястия. Изчакайте тигана да се загрее, изчакайте пет минути и изключете печката. След това го оставете да вари още 10 минути. Ястията, приготвени в това ястие, се отличават с вкуса си. Продуктите не се разпадат при пържене, остават цели добре изпържени парчета.

Ако някой в ​​семейството не спазва здравословна диета, не обича диетична храна, тогава можете да пържите в тиган и с олио. Ястията ще се окажат също толкова вкусни, само с много калории.