Logo decormyyhome.com

Професионално почистване на възглавници - гаранция за отлични резултати

Професионално почистване на възглавници - гаранция за отлични резултати
Професионално почистване на възглавници - гаранция за отлични резултати
Anonim

Възглавниците от пера са в състояние да създадат на човек комфорт и уют по време на сън. Но в резултат на ежедневната експлоатация те се замърсяват, заблуждават и стават по-тежки, неудобно е да се спи на тях. За да възстановят отличните качества на възглавниците, те трябва да се почистват от време на време. Самопочистващите се възглавници у дома са отнемащ време процес и отнема много време. Само професионалисти във фирмата могат бързо и ефективно да се справят с подобна задача.

Image

Комплексът от такива работи включва:

- отстраняване на прах и дезинфекция на пълнителя с ултравиолетови лъчи;

- пухкави и сушилни пера и пух;

- премахване на отпадъци и счупени пера от пълнежа;

- Подмяна на стария нагръдник с нов, изработен от качествен материал;

- промяна на формата и размера на продукта, в зависимост от желанието на клиента.

Професионалното химическо почистване на възглавниците се извършва с помощта на специално оборудване. Преди да започнат да почистват пълнителя, специалистите разкопчават възглавницата и цялото съдържание се поставя в инсталацията, където перата и пухът се сушат и химически почистват. В резултат на действието на ултравиолетовия лъч се унищожават прахови акари, гъбички и различни вируси. Преминавайки специално отделение на устройството, пълнителят на възглавницата се почиства от отпадъци и счупени пера. Освен това обелените и пухкави пера и пух се поставят в ново покривало. Този процес на почистване се извършва без използването на вредни химикали, следователно е напълно безопасен за хората.

Професионалните компании също извършват химическо чистене на възглавници в специално оборудване, използвайки органичен разтворител. Първо перата и пухът се измиват, след това се прецеждат, изсушават и проветряват. Използването на такъв разтворител ви позволява лесно да се отървете от прах, мръсотия, микроби и прахови акари. Недостатъкът на този тип почистване е, че разтворителят може да изсуши пълнежа и в резултат обемът на подложката намалява. По желание на клиента майсторите могат да направят няколко малки възглавници от една голяма възглавница или да възстановят продукта, като добавят пресен пух и пера.

Почистването на възглавници от експерти на компанията помага напълно да се възстановят всички качества на пълнителя и да се актуализира външният вид на продукта. Пълно отстраняване на петна, миризми, бактерии и прах. Кандидатстването за услуги при професионални компании ще позволи на клиента да спести време, позволява да получите чиста възглавница в най-кратки срокове.