Logo decormyyhome.com

Отзиви за въздушни скари

Отзиви за въздушни скари
Отзиви за въздушни скари

Съдържание:

Видео: Вкусен Грил Вкъщи с Електрическа Грил Скара Перла с -70лв 2024, Юли

Видео: Вкусен Грил Вкъщи с Електрическа Грил Скара Перла с -70лв 2024, Юли
Anonim

Въздушна скара

Юлиана

Аерогрилът като цяло е прекрасно нещо. За мен е чудесно да спестя време. Има скара и можете да готвите три ястия наведнъж. Разбира се, не бих посъветвал да слагате месо с риба и всичко е възможно. В моята въздушна скара обичам да пека пиле на скара, кюфтета и месо, както и препечена филия и омлет за закуска. Дори суших ябълки в него за зимата! Разбира се, ако голямо семейство не може да се справи с една въздушна скара, но имам общо трима души. Така че опитайте!

Image

Моята помощна скара

DianaVal

В двоен котел се оказва някак свеж и безвкусен. Аз съм за здравословна диета, така че аерогрилът е най-добрият избор за мен. Вече шест месеца имам въздушна скара. Може да се готви без олио и излишни мазнини. Слагате пилешко месо или риба на телена поставка, те се пържат, като в тиган, но излишната мазнина тече надолу. А ако задушите зеленчуци, се оказва като във фурната! Yummy!

Въздушна скара Delfa DHT-11 - добро качество на достъпна цена

NIKlubimushka

Наскоро закупена решетка за горещ въздух Delfa DHT-11. Привлече ме цената, но качеството беше смущаващо. Все пак реших да закупя. В нея готви картофи и пиле. Всичко се оказва много вкусно и напълно без мазнини, тъй като се стича по скарата. След време всичко също става доста бързо. За мен тази въздушна скара стана незаменима в кухнята. Устройството е с малки размери, приблизително, размерът на тигана изглежда. При печене блести ярко, вечер в кухнята като лампа. Управлението на въздушната скара е много проста, регулируема с два бутона.

Въздушни скара

Vitek112

Aerogrills - модерен универсален инструмент за готвене. Това е толкова универсален уред, той може да замени почти 10 различни уреди в кухнята. Върху него можете да готвите голямо разнообразие от ястия и то за кратко време.

Тъй като правилното хранене е на първо място за мен, това устройство ми се стори необходимо, то е в състояние да готви храна без олио и мазнини, а съдовете в същото време се оказват дори по-вкусни, отколкото при обикновеното готвене в микровълновата печка или на печката. Бях много доволен от покупката си, грилът ми никога не умира и го пека, готвя и загрявам, а в същото време храната не губи всичките си полезни свойства

Въздушната скара замества всичко!

Konfetka01

Мислех, че въздушната скара е нещо като микровълнова фурна за печене на пиле. Сега най-нелепото. Това са съвсем различни неща! Въздушната скара изобщо не прилича на микровълнова фурна. Той знае много повече и принципът на действие е напълно различен. Всички обичаме да ядем, а сега отнема много по-малко време и храната има по-добър вкус. В него задушавам зеленчуци, пека месо, пека бисквити, готвя супи. Особено като ястия в саксии. Точно като във фурната се оказват!

Готвене на въздушна скара

KiraSD

Преди година имаше здравословни проблеми - не мога да съм дебел, приготвен в големи количества масло. В тази връзка реших да си купя въздушна скара, тъй като прочетох много положителни отзиви за нея. Очакванията ми бяха оправдани и сега ям любимите си диетични гърди на скара, без да се страхувам да нанеса голяма вреда на здравето. Опитах и ​​да суша ябълки в него.

С хрупкава коричка

KarinaS

Накрая си взех скара за рожден ден! Мечтаех за него отдавна! Няколко режима на печене, сушене, конвекция, фритюрници, фурни. Семейството ни обича пилешката скара. Но понякога се страхувам да взема каквото има в магазина - кой знае колко лежеше това пиле преди печенето на плота? А у дома - прясно месо и със сигурност знаете, че никой няма да получи хранително отравяне.

Чудо грил

Елън

От детството не съм усвоил зимата, защото не можете да излезете в снежната буря заради барбекю, но сега най-накрая имам въздушна скара и барбекю "винаги с мен." Добавям, когато готвя "течен дим" и от кебапчетата край огъня, вкусът не се различава. Тази прекрасна скара замества моята почти работеща газова фурна и микровълнова фурна, които баба ми вече прие като ненужна. Все пак нямаше нужда да купувам електрическа сушилня, защото мога да суша както гъби, така и всякакви плодове и плодове на въздушна скара.

Въздушна скара

Skityy

Според мен въздушна скара е страхотно нещо. Привлича ме от неговата гъвкавост - може да се задушава, задушава, вари, пържи, загрява, пече, суши, стерилизира в него. Той ще може да замени редица уреди в кухнята: двоен котел, фурна, машина за хляб, микровълнова печка и дори печка. Готвенето се дължи на горещия въздух, който циркулира вътре в колбата, така че храната не гори. С помощта на процеса на готвене изобщо не можете да използвате масло и тогава се получават най-вкусните и здравословни ястия.