Logo decormyyhome.com

Отзиви за мултикукър

Отзиви за мултикукър
Отзиви за мултикукър

Съдържание:

Видео: Мултикукър 18в1 Готви Вместо Теб! Сега с Книжка с Рецепти 2024, Юли

Видео: Мултикукър 18в1 Готви Вместо Теб! Сега с Книжка с Рецепти 2024, Юли
Anonim

Помощна касерола

KalinaMalina

Купих това чудо наскоро - преди около три седмици. Мултикукърът предизвика безпрецедентен интерес във всички домакинства. Първо просто готвеха макаронени изделия, после правеха супа, а след това дори и печени ябълков пай. Но, разбира се, има голям недостатък - преди всяко готвене трябва да измиете старателно 5-литровата купа. Е, разбира се, съхраняването на супа дълго време в нея няма да работи - трябва да я използвате за готвене на други ястия. Затова го изсипвам в обикновен тиган.

Image

Първата ми бавна готварска печка

Lara123

По съвет на приятел купих бавна готварска печка. Очакванията ми бяха изпълнени, въпреки че първоначално не вярвах в неговите уникални свойства. Сега прекарвам много по-малко време в готвене, тъй като програмите за готвене осигуряват автоматичен контрол на целия процес. Домашен пай, супи или бъркани яйца - сега всичко това е приготвено от нея, а не от мен!

Здравословна храна и бавна готварска печка

LeonidP

Семейството ми използва мултикукър в готвенето от много години. Това е нещо като супер електрически тиган, в който можете да печете, варите, задушавате и готвите почти всичко. Най-забележителното е, че храната се задушава, запазвайки целия си вкус, хранителни вещества, витамини и минерали. Интелигентните саксии, като предварително конфигурират програмата, могат да приготвят храна в посоченото от вас време, което е полезно, когато приберете вкъщи късно и сте много уморени. Това устройство може да стане незаменим в кухнята на "диабетиците" и хората, които ядат диета.

Повече е по-добре

Afrodita89

“Multi” се превежда на “много”, а моят мултикукър напълно оправдава името си изцяло с редица функции. Тя може да готви супа, да задушава месо и да готви храна на пара, което е много удобно за отслабване! Вече няма нужда да добавям масло при готвене, така че всичко в мултикукър се оказва диетично. Но още по-важно е, че очевидно спестява време: в допълнение към високата скорост на готвене, има възможност за готвене на две ястия наведнъж.

Незаменим нещо

Алла

Децата ми подариха мултикукър за годишнината си, аз съм консерватор и в началото реагирах с повишено внимание, но напразно! Всеки ден готвих все повече и повече нови ястия, заедно с нея беше и книга с рецепти, някои, които никога не бях срещал, трябва да отдам почит на бавната готварска печка, ястията се получават не по-лошо, отколкото със собствените ми ръце, въпреки че съпругът ми казва, че любовта и топлината, всичко все още в ястията, приготвени лично от мен, повече. Това е моята приятелка и едновременно готвим с нея, сега за по-малко време се оказва, че готвим повече. Благодаря на децата - доволни!

Бавна готварска печка - здравен избор

Fitlady

Започнах да се разхождам около и около бавната печка преди много време и в крайна сметка реших да я закупя. Трябва да кажа, че не си струва парите да се пестят при закупуване на оборудване, така че един от най-новите модели мултикукър беше закупен с удобни добавки под формата на място за подправки, поднос за готвене на яйца и супа. Първото ястие, което беше приготвено при покупката, бяха кнедли. В този момент, когато за пръв път опитах храна от бавна готварска печка, разбрах, че никога досега не съм ял храна с по-наситен вкус. Тайната е, че когато готвим във вода, продуктите придават част от аромата си на вода, която след това безмилостно изсипваме. Бавната готварска печка ви позволява да запазите целия вкус на приготвената храна, което я прави и диетична и безвредна за организма.

чудо

Мария

Живея сама от 18-годишна възраст, не обичам да готвя и не знам как (знаех как!), Като стандарт прекъсвах удобни храни, ядох, както трябва. За новата година родителите ми ми подариха това неразбираемо „нещо“, което хвърлих в далечния ъгъл, смятайки го за ненужно за мен. Тогава в една от социалните мрежи попаднах на „чудо“, така наречения мултикукър и куп прости рецепти, ентусиазирани отговори. Реших да опитам, инструкцията беше отвратителна, но в интернет бързо ми обясниха какво, как. Оказа се, че всичко е наистина просто - хвърлих всичко, което ми трябва според рецептата, около час, всичко е готово! Все още не обичам да готвя и не мога да си представя как да стоя половин ден на печката. Но сега реших проблема с ядене, може би някой ден ще се опитам да приготвя нещо по-интересно и сочно с бавна готварска печка, но сега съм доста доволен от различни супи. веднъж истината излях малко вода и тя малко изгори, но всичко лесно се изми.

Бавен преглед на готварската печка

uza375

Купих това чудо-устройство по съвет на приятел. Отначало тя не се доверяваше на възторжените си отзиви за него. Но когато опитах, бях наистина убеден, че всичко може да се направи на бавна готварска печка - от компоти и конфитюри до пайове! Автоматичните програми ви позволяват да забравите за времето и аз най-накрая спрях непрекъснато да бягам до фурната, за да следя пайовете. Между другото супите излизат много добре, особено харесвам супа от сирене.

бавната готварска печка е любимата ми

Vera5ik

За първи път прочетох за бавна готварска печка на някакъв кулинарен форум (обичам да готвя), ​​потънах в душата, отидох за подарък за рожден ден, за да се грижа за себе си, затова се грижих за него. Когато го включих за първи път, ръцете ми трепереха, всички се страхуваха да направят нещо нередно и да съсипят уреда. Първият страх отмина и аз започнах да го овладявам, първо стриктно според менюто от инструкциите, след това напълно станах по-смел и започнах да импровизирам. Ползата от многофункционалните форуми е пълна, цяла папка рецепти вече е натрупана, има любими ястия, които готвя често, супата е само в нея. Понякога искате да имате резервна тенджера, така че мултикукърът да не стои на празен ход и да готви едно ястие и веднага можете да заредите друго. Сега дори не мога да си представя как живеех без нея на цялото малко оборудване в къщата, в което тя

сега моят много любим.