Logo decormyyhome.com

Отзиви за производител на кисело мляко

Отзиви за производител на кисело мляко
Отзиви за производител на кисело мляко

Съдържание:

Видео: Близнаците "Боженци" - заченати с кисело мляко или...? 2024, Юли

Видео: Близнаците "Боженци" - заченати с кисело мляко или...? 2024, Юли
Anonim

Веднъж прочетох етикета на Растишки. Зашеметен. Ароматизатори, багрила, някои други Е. И това е за децата! Реших изобщо да не купувам йогурти. И тогава видях производител на кисело мляко в продажба. Купих го. Оказа се просто: купувате мляко, малко кисело мляко без добавки и прясно, основното. Слагате всичко това в машина за кисело мляко (има специални буркани). Включвате го и изчаквате да готви. изстивам. След това добавете сладко, което децата обичат. Тя свършва за миг.

Image

Моите домашни йогурти

Nelena78

Сестра ми ми даде производителя на кисело мляко. Устройството беше придружено с инструкции за готвене на вкусни йогурти. Обикновено вземам литър мляко и едно закупено от магазина кисело мляко. Написано е, че можете да използвате своя собствена, готова, но аз я предпочитам в магазина без добавки, тъй като у дома не винаги се получава консистенцията на желаната плътност. Добавям замразени плодове към готовото кисело мляко или нарязаните плодове. Детето е във възторг!

Преглед на производителя на кисело мляко

Kris09

Производител на кисело мляко у дома е друго удобно нещо за създаване на здравословни продукти за вашето семейство. Обикновено купувам магазинно кисело мляко за кисела тесто, защото домашното кисело мляко губи свойствата си с течение на времето. Добавям сладко или пресни горски плодове на вкус към лятото (не съхранявайте такива, а от градината) и малко захар. Вече три години производителят на кисело мляко работи безотказно.

Асистент производител на кисело мляко

Аленка

Киселото мляко като вид продукт се отличава със своята полезност и никак не е като химикали от магазина, така че в името на здравето на нашите любими деца купихме производител на кисело мляко. Преди това трябваше да се експлоатира термос, да се тинекира, а сега да се готви кисело мляко е истинско удоволствие! След около осем до десет часа вкъщи с помощта на помощник производител на кисело мляко се появяват повече от литър кисело мляко, пълни със здравословни бифидобактерии, и само готварското въображение диктува вкуса: можете да добавите сладко, ядки или стафиди.

Прегледан производител на кисело мляко

Nanaika84

Получих производител на кисело мляко като подарък от майка ми. Оказа се истинско кисело мляко от първия път - следвах инструкциите: загрях малко млякото, добавих кисело мляко (макар и с плодове, а не обикновено), изчаках нужното време - и ето го, вкусен и най-важното, здравословен продукт на масата ми! Храня децата само с домашно кисело мляко. Между другото, можете да използвате киселото си мляко за кисело, а не да купувате магазини за удобство. И цената на такова кисело мляко е по-ниска от тази на закупеното.

Кисело мляко

Storm1234

Дълго време четяха за това чудо-устройство и чуха много противоречиви отзиви, но решиха да го купят. Бяхме приятно изненадани от резултата от работата на този производител на кисело мляко. Те са направени както от специална кисела течност, така и с добавяне на активиране на кисело мляко. Вкусът е точно като този на обикновеното кисело мляко, без никакви пълнители. След готвене можете да добавите всичко - от плодове до всички видове сладкиши.

Живо кисело мляко

Anna87

Купих производител на кисело мляко специално за деца. В магазина, разбира се, можете да си купите, но наистина боли има много всякакви концентрати. Не мога дори да повярвам, че полезните бактерии могат да живеят в такъв квартал. А с производител на кисело мляко всичко е просто. Сипете топло мляко, добавете квас, затворете, задайте часа и това е. Обикновено правя кисело мляко през нощта. Така че сутринта беше прясно. Между другото, купувам само кисело тесто в аптека, има специални бактерии за кисело мляко, кефир и заквасена сметана. Не използвам магазини, мисля, че бактериите не живеят там, така че приготвянето на домашно кисело мляко от тях е просто нелепо.