Logo decormyyhome.com

Отзиви за производителя на хляб

Отзиви за производителя на хляб
Отзиви за производителя на хляб

Съдържание:

Видео: Машина за хляб LIDL VS MOULINEX: 5 рецепти за бърз хляб + бриош + пица + пълнозърнест хляб 2024, Юли

Видео: Машина за хляб LIDL VS MOULINEX: 5 рецепти за бърз хляб + бриош + пица + пълнозърнест хляб 2024, Юли
Anonim

Машина за пица

Света-тъжен

В нашето семейство всеки просто обича пица, но евтината пица не е вкусна, а добрата пица е скъпа. Няма да спестите достатъчно пари! Трябваше да се науча да го правя сам. Тестото се оказа така, докато не купихме машина за хляб. Слагам продуктите в него според инструкциите, поставям режим "тесто" и натискам в началото. Това е всичко! Тестото е готово! Разточвам торта. Слагам домат, сирене, черен пипер, шунка, чесън, подправка. Слагам го във фурната, печем, варя го, охлаждам го. И бързо изяждаме всичко!

Image

Любимият ми производител на хляб

Plushka4

Имам производител на хляб Panasonic. Толкова бяла, красива. Използвам го вече шест месеца. Тя има 22 програми за печене и дори можете да готвите сладко. Засядане в печката е нещо!)) Много обичам да пека хрупкав хляб и функцията на таймера. Разбира се, когато никой не е вкъщи, не оставям печката включена, страхувам се. И в обикновените дни, когато съпругът ми работи у дома, винаги задавам таймера, когато тръгвам за работа. До вечеря той винаги има пресен хляб. Вече от машината за хляб той може да го вземе))

Моята мини пекарна

Kulebyaka87

Получих подарък за рождения си ден от съпруга си - машина за хляб. Евтин, най-прост модел, но с 12 режима на печене. Опитахме френски хляб на фурна, селски, следвайки инструкциите. Намерих и много рецепти в интернет. При печене добавям многозърнести смеси, купувам ги в хипермаркети. На пазара можете да си купите много видове зърнени храни и да опитате свои собствени рецепти. Сега имаме собствена мини-пекарня и винаги свеж здравословен хляб!

Домашното ми печене

Лиса

Когато съпругът ми донесе вкъщи машина за хляб, аз му се скарах: още една загуба на пари. Но като вкусих първия изпечен хляб, останах приятно изненадан, той беше много по-различен от магазина: беше горещ, ароматен и проветрив.За една година не сме купували хляб, печенето на собствен е по-евтино, по-вкусно и по-здравословно. А на Великден имаме великденска торта от машина за хляб с добавяне на масло, ядки и стафиди - джамба!

Винаги свеж хляб

Kulinar78

Купих тук машина за хляб. Дори не става, просто се продава с отстъпка. Сега не се радвам. Хвърлих продуктите във формата, настроих таймера и е безплатен. И колко вида хляб може да се изпече: с подправки, с лук, с чесън, сирене, месо и още куп всичко! А синът ми най-много обича ягоди и банани. Но още не съм се опитвал да пека кексчета и рулца!

Ние подновяваме традицията в печенето

DomovenokSasha

Съпругът ми е от село и се познава със сутрешния аромат на хляб точно от гореща фурна още от детството. Сега нашите деца също не са без такава радост, защото купихме машина за хляб и това измени коренно подхода към брашното в нашето семейство. Когато сам пека хляб или кекс, наистина инвестирам в здравето и благополучието на близките. Може би затова от придобиването на производителя на хляб нямаше проблем с появата на застоял хляб, тъй като всичко до последната троха мигновено се помете.

Преглед на машина за хляб

Marina77

Нашите приятели ни дадоха машина за хляб. Трябва да кажа, че съм възхитен! 12 програми, функцията на свеж, добавяне на зърна, сушени плодове и много повече - не бройте предимствата! Но основното, разбира се, е естествеността на произведения хляб. Сега синът взема на училище прясно изпечения хляб за сандвичи! Съпругът също е доволен. Между другото, великденска торта се печеше на Великден - оказа се невероятно, не можете да я купите в магазина!

Производител на хляб - главата цялата

Hoz9juwka

Притесних се за парадокса в кухнята - обичам да пека, но не издържам на тестото (особено на мая). Купих машина за хляб, сега не се притеснявам - тестото се омесва, а нашето семейство може само да се възхищава на великолепието на печенето и неговата красива коричка. Не мога да сравня хляба с това, което съм купил в магазина.Добавям семена, ядки, семена от керна и интересното е, че се оказва със сушени плодове. Също така много ми хареса да слагам кекс в машината за хляб за една нощ, час преди покачването, таймерът се включва и цялото семейство се събужда от празничната миризма на печене.

Чудо фурна

Dusiy

Дълго време в живота ми имаше уникална чудо фурна, наречена машина за хляб.Преди това, за да бъда честен, бях твърде мързелива, за да меся тестото дълго време. След закупуването на тази машина се радвам да пека не само пайове, кифли, да правя кнедли за кнедли, но и да пека обикновен хляб всеки ден. На вкус е страхотен, с хрупкава коричка. Искам да дам съвет на всички начинаещи - много стриктно спазвайте пропорциите на съставките, необходими за направата на печене в машина за хляб и успехът е гарантиран.