Logo decormyyhome.com

Характеристики на избора на електрическа скара за дома

Характеристики на избора на електрическа скара за дома
Характеристики на избора на електрическа скара за дома

Видео: Къщата ви ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОВА. Преглед на модерен дом | Красиви къщи, обиколка на къщата 2024, Септември

Видео: Къщата ви ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОВА. Преглед на модерен дом | Красиви къщи, обиколка на къщата 2024, Септември
Anonim

Електрическата скара за дома е специален дизайн, който изпълнява задълженията за обработка на храната с помощта на инфрачервено отопление. Загубата на тялото с този метод на готвене е минимална, но ястията са изненадващо вкусни и успешни.

Image

В електрическа скара храната може да бъде печена или пържена. Безспорно това устройство в своите функции губи аерогрил, който все още може да готви и пуши. Двойка режими обаче е достатъчна, за да зарадвате всички членове на семейството с вкусни и разнообразни ястия.

Има няколко критерия за разделяне на електрическите скари на видове. Въз основа на материала на производство, те могат да бъдат стъклокерамични и метални. Първите дават възможност да се насладите на продукти със златисто кафяво. Недостатъците му включват настроение при напускане. Това устройство включва използването на специален скрепер и почистващи препарати. Вторият тип електрическа скара е по-подходящ вариант за употреба. В допълнение, на цената е по-достъпна. Подобни модели са оборудвани със специални палети, в които тече мазнина.

По дизайн електрическите скари могат да бъдат неподвижни, преносими, вградени. Стационарните опции са тромави, така че те са по-подходящи за използване в ресторанти или вили, където няма да има проблеми с поставянето им. Преносимата електрическа скара е с компактни размери. Вградените модели спестяват място в кухнята.

Според метода на готвене електрическите скари могат да бъдат разделени на едностранни, двустранни и комбинирани. Първите са проста структура, например, скара за продукти. Въпреки това, сред тях има подобрени модели с тефлонова повърхност. Двустранните опции затягат продуктите с две преси, в резултат на което храната се готви веднага от двете страни. Комбинираните модели електрически скари са доста скъпи, но съчетават функциите на двата предишни модела.

Комбинираните електрически скари са оборудвани с подвижни панели и позволяват не само да пържат пържени яйца или месо, но и да готвят, например, вафли.

Преди да купите електрическа скара, важно е да решите коя от горните опции искате да видите във вашата кухня. След това трябва да обърнете внимание на други, също толкова важни параметри.

Когато купувате уреди за кухнята, не изпускайте от поглед информация относно материала на случая. Евтините модели в повечето случаи са изработени от пластмаса. Смята се, че те са по-малко безопасни от металните опции. Всъщност пластмасата, ако е надеждно защитена от топлоустойчив слой, не представлява опасност.

Производителността на електрическа скара директно зависи от нейната мощност. Тези цифри могат да варират някъде между 700 и 2200 вата.

Предпочитание трябва да се дава на модели с мощност най-малко 1500 вата.

Сред допълнителните функции на електрическите скари не е малко място е наличието на регулируем термостат, който ви позволява да настроите желаната температура на отопление. Добре е, ако оборудването е оборудвано със система за контрол на работната температура, както и програми за приготвяне на различни ястия.

Заслужава да се обърне внимание на това дали има конфигурация за капене в конфигурацията на електрическата скара. Освен това е желателно да има възможност за промяна на наклона на работната повърхност над нагревателния елемент. За удобно съхранение е рационално да закупите 180-кратни сгъваеми модели.

Най-добрата скара на 2013 година