Logo decormyyhome.com

Как да поправите снимка на стената

Как да поправите снимка на стената
Как да поправите снимка на стената

Видео: Влага от банята - как да "поправим" стената лесно и бързо 2024, Юли

Видео: Влага от банята - как да "поправим" стената лесно и бързо 2024, Юли
Anonim

Снимките служат като добра декорация на интериора на всяка стая. Подбрано с вкус изображение придава цялостния вид на стаята изтънченост и комфорт. В този случай е важно да намерите подходящото място за картината и сигурно да я фиксирате на стената. Можете да поправите картината по няколко начина, изборът зависи от дизайна на рамката и техническите ви възможности.

Image

Ще ви трябва

  • - рулетка;

  • - измервателен владетел;

  • - молив;

  • - дюбели;

  • - винтове;

  • - корниз;

  • - въдица;

  • - електрическа бормашина;

  • - тренировка.

Инструкция за употреба

1

Определете мястото, където трябва да виси картината. В същото време вземете предвид оптималната височина на подреждането, както и взаимното поставяне на други интериорни елементи. Опитайте върху снимката до избраното място, като използвате помощта на партньор. Маркирайте с молив на стената точка, съответстваща на един от ъглите на рамката.

2

Ако сте привърженик на прости и ясни решения, използвайте обикновен пирон или винт, за да окачите картината. Пробийте дупка в стената, поставете пластмасов дюбел или дървен корк в нея.

3

Вкарайте пирон в подготвената зона или завинтете винт. В този случай монтажният отвор трябва да е зад повърхността на картината. Прикрепете здрава нишка или шнур хоризонтално към гърба на рамката, за да позволите леко провисване. Сега остава да закачите картината и да я подравните.

4

За по-добро окачване използвайте така наречените класически крепежни елементи, широко използвани в галерии и изложбени зали. Прикрепете дървена профилирана рамка или гъвкав корниз към стената и окачете картината с помощта на скелета. Този метод на монтаж е удобен, ако искате да поставите няколко картини, свързани с общата тема на стената.

5

Начертайте права линия на повърхността на стената. Пробийте серия отвори по линията, върху която ще бъдат поставени крепежни елементи. Инсталирайте крепежните елементи на стената с дюбели и винтове. Поставете алуминиев профил върху свързващите крепежни елементи и го поставете на място с малко усилия. След монтажа на конструкцията всички свързващи елементи трябва да бъдат вътре в жлеба на профилната шина.

6

Ако е необходимо да фиксирате няколко картини на стената на значително пространство, присъединете към подрязаните парчета от профила на стената, като приведете конструкцията на монтажа до необходимата дължина. В същото време се опитайте да монтирате елементите, така че отрязаната част да бъде разположена с ръба.

7

Поставете въдиците, върху които ще бъдат окачени картините, поставете ги в жлеба от края, като предварително сте завинтили връхчетата върху тях. Риболовната линия, поставена в профила, може да бъде преместена по дължината на профила, за да изберете най-удобното място за картината. Затворете краищата на профила с пластмасови тапи.

Как да окачите карта на стената? PDA