Logo decormyyhome.com

Как да изсушим дънките

Как да изсушим дънките
Как да изсушим дънките

Видео: Това чудо работи ли?! Къдрици с шише и сешоар 2024, Юли

Видео: Това чудо работи ли?! Къдрици с шише и сешоар 2024, Юли
Anonim

Дънките са незаменим предмет в гардероба както на жените, така и на мъжете. Състои се от плътна тъкан, те не изискват деликатно пране или гладене, което прави това облекло особено удобно и практично.

Image

Ще ви трябва

  • - колчета за дрехи;

  • - сешоар;

  • - желязо;

  • - фурна.

Инструкция за употреба

1

Ако не сте ограничени във времето, оставете дънките да изсъхнат естествено. Най-добрият начин е да ги окачите на открито с прищепки. Точно преди това е по-добре да обърнете дънките навън, така че външната да запази наситения си цвят по-дълго и да не се замърси. Не може да ги окачите на улицата, закачете ги вкъщи близо до работеща батерия или на друго топло място.

2

Когато миете в пералнята, използвайте лекия режим на гладене и въртете при голям брой обороти. Тъй като денимът е доста плътен материал, той няма да причини вреда на панталона, в допълнение, той ще изтръгне цялата излишна вода, което ще намали времето за сушене.

3

Когато дънките трябва да се изсушат много бързо, използвайте фурна. Включете фурната, отворете вратата и закачете панталон на нея. Периодично ги обръщайте. Естествено фурната трябва да е много чиста и да не мирише на печена храна. За да не получите изгорени панталони, не ги поставяйте твърде близо до огъня.

4

Използвайте сешоар. Включете горещ въздух с пълна мощност и бавно пометете една част, докато изсъхне. Този метод се използва най-добре, ако трябва да изсушите част от дрехите, а не всички. В противен случай ще се отдели много време за това и ръката ви може да се умори.

5

Гладете мокрите си дънки с топла ютия. Само температурата трябва да е просто топла, а не гореща, за да не останат бели следи. Първо пуснете ютията от едната страна няколко пъти, след това от другата. Правете това, докато панталоните не изсъхнат. Много мокри дънки трябва да се гладят малко, за да изсъхнат на улицата или с фурната. Не гладете тънки разтягащи се фланелки, в противен случай те могат да се разтегнат малко под въздействието на температурата. За по-ефективно сушене пароварът на ютията трябва да бъде изключен.