Logo decormyyhome.com

Как да изберем лак за обувки

Как да изберем лак за обувки
Как да изберем лак за обувки

Видео: Как да изберем сноуборд обувки / How to choose snowboard boots 2024, Юли

Видео: Как да изберем сноуборд обувки / How to choose snowboard boots 2024, Юли
Anonim

Обувките се нуждаят от подходяща грижа. Днес има много инструменти за обувки - това са кремове, и емулсии, и аерозоли. Комплексната им употреба ви позволява правилно да се грижите за обувките, удължавайки експлоатационния му живот.

Image

Ще ви трябва

  • - лак за обувки;

  • - спрей за обувки;

  • - емулсия.

Инструкция за употреба

1

Ако трябва да спретнете обувки от велур или велур, купете специален спрей или емулсия. Можете да използвате както безцветни, така и цветни средства. За лесно почистване и защита от влага се използват безцветни състави. Ако искате да маскирате парченца и да актуализирате цвета, тогава вземете оцветен спрей. Използвайте специална четка, тъй като велурните (велурени) обувки лесно се повреждат.

2

За кожените обувки закупете лак за обувки, който съдържа хранителни вещества като норково масло. Такъв инструмент ще предпази ботушите от студ и студен вятър. С висока влажност е по-добре да се третират обувките с восък и крем. Това ще предпази от намокряне, но ще направи ботушите или ботушите матирани. За тези на улицата при дъждовно време са разработени водоотблъскващи аерозоли, които създават специален защитен филм.

3

За да се грижите правилно за обувки, изработени от изкуствени материали, изберете водоотблъскващ спрей. Изкуствената кожа и велур са много настроени, така че не забравяйте да разгледате ръководството за грижа за закупения продукт.

Обърнете внимание

За грижите за обувките трябва да използвате висококачествени четки. По-добре е, ако са направени с помощта на естествена купчина. Купете четка с редки редове - тогава можете лесно да премахнете излишния крем от нея с парцал.

Полезни съвети

След покупката обувките трябва да бъдат третирани с подходящ продукт. Изберете подходящия крем, спрей или емулсия, като вземете предвид материала, от който са направени обувките. Почиствайте ботушите, обувките или обувките си след всяка разходка. Тогава обувките ще издържат дълго и ще изглеждат страхотно.

Ако намокрите краката си, не изсушавайте обувките си близо до батерията или на слънце. Напълнете счукани вестници в нея и оставете да изсъхне при стайна температура. След това ги намажете с подходящ крем.

Как да изберем лак за обувки