Logo decormyyhome.com

Как да перете одеяло за мотор

Как да перете одеяло за мотор
Как да перете одеяло за мотор

Видео: ИСПЫТЫВАЕМ ЗИМНЕЕ "ОДЕЯЛО" ДЛЯ ДВИГАТЕЛЯ. КАК ДУМАЕТЕ - ОБМАН или НЕТ? ДАВАЙТЕ ВМЕСТЕ ПРОВЕРИМ?! 2024, Юли

Видео: ИСПЫТЫВАЕМ ЗИМНЕЕ "ОДЕЯЛО" ДЛЯ ДВИГАТЕЛЯ. КАК ДУМАЕТЕ - ОБМАН или НЕТ? ДАВАЙТЕ ВМЕСТЕ ПРОВЕРИМ?! 2024, Юли
Anonim

Одеяло с фланелета с мека пенирана купчина е обичайното легло за повечето домове, особено ако детето расте в семейството. Качественият продукт не се износва дълго време и толерира множество измивания. Трябва обаче да се внимава правилно, в съответствие с препоръките на производителя.

Image

Ще ви трябва

  • - прах за пране;

  • - почистващ препарат за вълна;

  • - пералня;

  • - четка за дрехи;

  • - гъба;

  • - средство за отстраняване на петна;

  • - омекотител за тъкани;

  • - желязо.

Инструкция за употреба

1

Проверете информацията за етикета на производителя на велосипедното одеяло. Той трябва да посочва характеристиките на грижата за продукта. Обикновено насипната и тежка памучна тъкан се нарича мотор; може също да съдържа естествени вълнени влакна или да е напълно вълнен. Необходимо е да се измие продуктът, като се вземат предвид характеристиките на използвания материал.

2

Изпирането на памучни одеяла не носи много проблеми на домакините. Това нещо може да се измие ръчно с всеки прах или да се превърта в автоматична пералня. Основното нещо е да проверите допустимото максимално натоварване на барабана - може би машината няма да се справи с одеяло с голям обем.

3

Използвайте деликатни режими на пране и омекотител за тъкани, за да поддържате меката одеяла на измитото. Ако вашата автоматична машина има програмата "Бебешки неща", използвайте я. Нормални и деликатни измивания също са приемливи, при температура не по-висока от 40 градуса.

4

Измийте мотора със съдържанието на вълнени влакна е възможно само в специален нежен режим за вълна, като се използват специални почистващи препарати. Ако има петна по одеялото или ако ръбът на запушването е много мръсен, първо измийте ръчно проблемните зони и обработете с подходящо средство за отстраняване на петна.

5

Препоръчва се първо да накиснете силно замърсено одеяло за мотор в хладен разтвор на мек препарат за половин час и едва след това да го потопите в пералня.

6

Изсушете измитото одеяло в пералнята при ниска температура, след което го оставете да изсъхне в стаята в разгънато състояние. Завъртането не може да се използва - просто навийте мокрия продукт на руло (без усукване!), За да получите излишна влага.

7

Разкачете изсушения мотор или го гладете, загрявайки ютията до 150 градуса. Просто трябва да среснете обновеното одеяло с четка за дрехи от двете страни, за да повдигнете и размажете меката купчина.

Обърнете внимание

Според препоръките на производителя, някои вълнени одеяла не се допускат да се мият! Опитайте да почистите мотора с мека четка и гъст разтвор на сапун. Отстранете остатъчните замърсявания с гъба от пяна, като периодично я потапяте в чиста вода. Ако не сте успели сами да почистите нежната материя, ще трябва да предадете продукта на химическо чистене.

измийте одеялото