Logo decormyyhome.com

Как да накараме дрехите да седнат

Как да накараме дрехите да седнат
Как да накараме дрехите да седнат

Видео: MARSO - PECHATNICA (Nick Riot & Js) 2024, Юли

Видео: MARSO - PECHATNICA (Nick Riot & Js) 2024, Юли
Anonim

След дълги изтощителни диети и упражнения, най-накрая получихте перфектната фигура. Време е да прегледате гардероба. Разбира се, хубаво е да купувате нови стилни неща, но какво да правите с любимия си пуловер и нов сако, който вече са големи?

Image

Инструкция за употреба

1

Не бързайте да ги изхвърляте, някои неща могат да бъдат намалени у дома. За да направите това, трябва да знаете състава на тъканта на продукта и да имате обикновена пералня у дома.

2

Памучните елементи седят най-лесно. Ако преди това не сте измили памучния си сарафан в колата - не се колебайте да го заредите в барабана. Задайте температурата на горещата вода на 60 градуса, не забравяйте да добавите почистващ препарат, който запазва цвят, така че нещата да не избледнеят. След измиване нанесете нормалния цикъл на въртене и използвайте машинно сушене. Всичко, остава само да гладиш и спокойно можеш да изпробваш сарафан - сега ще е точно за теб.

3

По-бърз начин за намаляване на новия елемент от памук е да го гладите с ютия на пара. Внимателно изгладете всеки сантиметър плат. Така тя ще седне много по-бързо.

4

Вълнените неща също лесно се правят по-малки. Разтегнете в гореща вода и изплакнете в хладна. В този случай е по-добре да не използвате машината, тъй като са възможни всякакви изненади и вместо да намалите нещата с един или два размера, можете да получите пуловер, който се оказва малък дори за дете. Затова измийте с ръцете си и след измиване сложете нещото да изсъхне върху мека хавлиена кърпа.

5

Джинсовото облекло също седи доста добре. Измийте дънките в топла вода, не задавайте твърде висока температура, в противен случай ще загубите първоначалния цвят на нещата. Машинно сушене също е идеално за намаляване на дрехите от деним.

6

Но не зареждайте дрехи от коприна в машината, такова измиване ще повреди тънките деликатни влакна. За да придадете копринен топ или рокля по размер, измийте го ръчно в топла вода. В никакъв случай не използвайте машинно сушене - сушете такива неща на слънце или на проветриво място.

7

Измийте полиестерните блузи в студена вода, за да намалите размера, и използвайте сушилня за сушене. Направете същото с найлоновите неща.

8

Ако любимите ви неща са изработени от спандекс, ликра или акрил, тогава няма да можете да ги намалите с няколко размера, като измиете. В този случай ще трябва или да се обърнете към господаря, за да стесните тези неща, или просто да се сбогувате с тях, като ги давате на майка си или на по-голямата си сестра.

Свързана статия

Какво е подножието: състав и свойства на тъканта

как да си направя тениска