Logo decormyyhome.com

Как да направите бързо почистване за 20 минути

Как да направите бързо почистване за 20 минути
Как да направите бързо почистване за 20 минути

Видео: Бързо и лесно почистване на аквариума! Как да си почиствим аквариума? 2024, Юли

Видео: Бързо и лесно почистване на аквариума! Как да си почиствим аквариума? 2024, Юли
Anonim

Бързото почистване е уместно, когато трябва да почиствате неща и миете съдове за много кратко време. Идеална поръчка не може да бъде постигната за толкова кратко време, но можете да създадете външния вид на чистота без особени усилия.

Image

Започнете да почиствате с извозването на боклука, когато влезете от улицата, всички миризми в апартамента са особено остри. Затова незабавно отворете прозорците и проветрете стаите. Застоял ли е въздухът? Леки ароматизирани свещи или пръчици.

Плъзнете трохите и избършете повърхността на масите, списанията, разпръснати навсякъде, трябва да бъдат сгънати в една купчина, като моливите са едно и също място в чекмеджетата. В кухнята поставете храната на места: в шкафовете, хладилника. Измийте съдовете.

Проверете дали диванът е сглобен в хола, бийте възглавниците, сгънете капаците на дивана - много внимателно, особено ако посещението се очаква да бъде баба или свекърва на съпруга.

Отстранете големи отпадъци от пода. Трохи, вълнени шпули и други малки неща бързо се събират с четка за ръце. От рафтовете в банята трябва да скриете балончетата, тръбите и бурканите, покрити с прах: не остава време да ги измиете. След това почистете мивката и тоалетната, затворете душа, като плъзнете завесата.

Закачете якета, палта, якета. Поставете шапки, шалове и шапки в кутия. Ако не, сложете нещата в килера. Обувките могат да бъдат свалени до галоша или леко поставени в коридора. Ако има прекалено много от тях, сложете няколко чифта - на първо място най-мръсните - в торбичка и ги поставете извън погледа например в спалнята. С това бързо почистване можете да представите чист и удобен апартамент на вашите гости само за 20 минути прекарано време!

правете почистването бързо