Logo decormyyhome.com

Как да избелите белотата

Как да избелите белотата
Как да избелите белотата

Видео: Белые зубы в домашних условиях за 3 минуты / Как получить естественные белые зубы за 3 минуты 2024, Юли

Видео: Белые зубы в домашних условиях за 3 минуты / Как получить естественные белые зубы за 3 минуты 2024, Юли
Anonim

От няколко поколения този избелващ агент се използва активно в ежедневието за почистване на петна от тъкани, както и за измиване на някои видове водопроводни, пластмасови изделия и плочки.

Image

Инструкция за употреба

1

Съставът на "Бял" включва натриев хипохлорит, благодарение на който този продукт има дезинфекциращи свойства, а също така лесно премахва мазните замърсявания и бели следи в банята. Правилната употреба предполага спазване на дозировката. Например, за да почистите под с плочки, разтворете 2-3 капачки (20 g) белина в 5 l не гореща вода.

2

Ако искате да почистите банята или мивката, нанесете продукта и изчакайте около 10-15 минути, след което изплакнете обилно с топла вода. Плътната консистенция, благодарение на която "Белотата" не се оттича дори от вертикални повърхности, ви позволява да почиствате баните и да "пробиете" канализацията: изсипете продукта върху замърсената повърхност на тоалетната чиния или в отвора за отваряне на банята и изчакайте 1-1, 5 часа. След това изплакнете „Бялото“ с вода.

3

Това избелващо средство е подходящо за пране на дрехи, но преди това е необходимо да се вземат предвид редица нюанси. „Белотата“ е безопасна за пране на памучни и ленени тъкани, но прилагането й върху всички други видове текстил е неприемливо. Освен това тя в никакъв случай не трябва да избелва цветни, кожени, вълнени продукти.

4

Разтворете във вода такова количество от продукта, както е посочено на опаковката (в зависимост от състава и процента на натриев хипохлорит в определена бутилка е трудно да се избере универсален обем). Потопете замърсеното нещо в разтвора и изчакайте 60 минути. в студена вода или 20 минути при температура от +40 градуса. В никакъв случай не използвайте топла вода и не я кипвайте, в противен случай тъканта ще загуби здравина. След накисване най-малко 3 пъти, изплакнете продукта в хладна вода на ръка.

Обърнете внимание

Не използвайте Whiteness за машинно пране, тъй като той не е съвместим с повечето съвременни прахове. Срокът на годност на продукта е 9 месеца.

Полезни съвети

С "Бяло" трябва да работите стриктно с гумени ръкавици. Ако препаратът попадне в очите или устата, изплакнете веднага с вода и потърсете медицинска помощ.

Свързана статия

Как се размножава меден сулфат

как да избелите дънки