Logo decormyyhome.com

Как да спрем пералнята

Как да спрем пералнята
Как да спрем пералнята

Видео: Имението на изоставеното небе в Испания | Проектиран от Гауди (УЛОВЕН ОТ СОБСТВЕНИКА) 2024, Юли

Видео: Имението на изоставеното небе в Испания | Проектиран от Гауди (УЛОВЕН ОТ СОБСТВЕНИКА) 2024, Юли
Anonim

Пералната машина спира автоматично в края на режима на пране. След 30-60 секунди ключалката се освобождава автоматично в барабана, след което прането може да бъде извадено или рестартирано и може да се добави допълнително изплакване или въртене. Можете да спрете машината, без да чакате края на режима на пране.

Image

Инструкция за употреба

1

Ако е необходимо, прекъснете измиването, например, ако планирате да поставите едно или повече неща в машината, а барабанът вече е блокиран, завъртете копчето в положение "Стоп". След 30-60 секунди ключалката автоматично ще бъде премахната в барабана, можете да презаредите и зададете необходимата програма за пране. След това натиснете бутона "Старт".

2

При някои модели перални машини автоматичното заключване на барабана няма да се освободи, докато в него няма вода. За да презаредите, завъртете копчето в положение "Изтичане" или "Завъртане". Водата ще се слее, след което блокът ще бъде автоматично отстранен.

3

Ако захранването е изключено, пералнята спира да мие; когато захранването се захранва, прането автоматично продължава от момента, в който е било прекъснато. Единственото нещо, което може да се промени, продължителността на програмата за пране ще се увеличи. Това се дължи на факта, че охладената вода трябва да се нагрее отново до предварително определена температура.

4

Можете да използвате такова изключване. Когато работите с пералня, трябва да се грижите за нея. Ако спешно трябва да напуснете и не искате да оставяте работеща машина без надзор, просто изключете кабела. С този метод насилствено лишавате машината да доставя електроенергия. След като се върнете, ще можете да включите щепсела, програмата ще продължи от момента, в който сте го прекъснали.

5

Не забравяйте, че можете да прекъснете програмата за пране само в случай на спешност. Въпреки че всички методи се считат за безопасни, ако ги използвате систематично, ще трябва да преинсталирате автоматичната програма или да смените компютъра, тъй като честото прекъсване на режима без специална нужда може да доведе до счупване и скъпи ремонти.

6

За да предотвратите повреда, ако забравите да сложите нещо по време на зареждане, изчакайте, докато програмата приключи, извадете прането и извършете ново изтегляне.