Logo decormyyhome.com

Как да почистите килим от лак за нокти

Как да почистите килим от лак за нокти
Как да почистите килим от лак за нокти

Съдържание:

Видео: Manicure for beginners | Perfect cuticle cut with any tool 2024, Юли

Видео: Manicure for beginners | Perfect cuticle cut with any tool 2024, Юли
Anonim

Има няколко начина за премахване на лак от килима. За да направите това, има специални инструменти, които можете да закупите в магазина. Освен това можете да използвате такива импровизирани средства като ацетон или рафиниран бензин.

Image

Ако трябва да говорите за маникюр, тогава се приемат качества като красота и постоянство. Перфектно изпълнения маникюр радва както собственика, така и околните. Често обаче се случват злополучни инциденти. Получаването на лак например върху килима е един от многото. Възниква въпросът, как да почистите килима от лак?

Досадно малко нещо или проблем?

Има ли начини да се коригира такъв досаден надзор? В края на краищата, добрият лак е известен със своята устойчива корозия. Ако килимът е светъл, бял, не боядисан, тогава можете да опитате да използвате специален инструмент за премахване на маникюр лак без ацетон. В случай на "поражение" на килим от боядисани материали, такъв инструмент може да лиши нишките на багрилото, оставяйки неприятно петно. Напълнете дефектната зона с алкохол. След това внимателно го почистете с хартиена кърпа, гъба. Най-вероятно в началото килима няма да бъде почистен. Може да изглежда, че мястото е станало по-ярко. Не се отчайвайте, просто почистването му трябва да се извършва няколко пъти подред, като редовно сменяте наличните средства.