Logo decormyyhome.com

Как да актуализирате продукт от изкуствена кожа

Как да актуализирате продукт от изкуствена кожа
Как да актуализирате продукт от изкуствена кожа

Видео: Как да актуализирате Android TV на Sony 2024, Юли

Видео: Как да актуализирате Android TV на Sony 2024, Юли
Anonim

Има няколко начина за актуализиране на продукт от кожа. Ако искате да маскирате драскотини и други дефекти, се препоръчва да използвате спрей боя или лак за обувки.

Image

Ще ви трябва

  • - консервна кутия с багрило;

  • - топла вода;

  • - гъба;

  • - течен препарат за съдове;

  • - кора от портокал.

Инструкция за употреба

1

За да върнете продукта от изкуствена кожа към предишната му красота и сочност на цвета, можете да използвате както импровизирани инструменти, така и такива, които се продават в дистрибуторската мрежа. Малка чанта или ръкавици, направени от този материал, могат да се търкат с прясна кора от портокал. Кожената кожа отново ще блести и ще възвърне яркостта си. Но такова превъплъщение ще бъде краткотрайно и с постоянно износване, след седмица ще изисква друго лечение.

2

Ако по кожата има кожни петна, можете да използвате течен препарат за миене на съдове или шампоан. Гъба от пяна или меки парцали трябва да се навлажни в топла вода и да се капе с избрания продукт върху петното. След това разпределете течността върху замърсената повърхност и я избършете с плавни кръгови движения. Ако този метод не премахва петна от мазнини, ще трябва да навлажнете парцалите с терпентин или бензин

3

Можете да актуализирате кожения заместител с помощта на оцветители. Например, използвайки PERLAKOR. Този продукт е предназначен за лечение на естествена и изкуствена кожа, прониква дълбоко в структурата й и възстановява цвета. Лекарството има водоотблъскващо свойство и е устойчиво на климатични ефекти. Този инструмент има широка цветова палитра: от черно до златисто. След обработка на продукта с боя, се препоръчва използването на лак PERLAKOR, който ще увеличи устойчивостта на износване, ще засили водоотблъскващия ефект и ще придаде блясък на кожа.

4

Ако продуктът, изработен от кожа, има леки парфюми или места, където боята е била изсипана, аерозолът също ще помогне. Той не само ще актуализира материала, но и ще изглади повърхността му, като по този начин маскира драскотини и други дефекти на материала. Когато третирате кожи с аерозол, опитайте се да не прекалявате. В противен случай слоят боя ще се окаже гъст, скоро ще се напука и ще се разпадне. За да не се случи това, той се пръска от разстояние 20 см, а струята се насочва под ъгъл. Трябва да се внимава да не се пръска два пъти върху едно и също място, в противен случай може да се образуват петна.

5

Ако ожулванията върху продукта са изразени, аерозолът може да не се справи с тях. В този случай ще ви помогнат отворите за обувки като APPERTTO SUPER. Недостатъкът на този цвят е, че тези продукти имат малка цветова схема.

6

Изкуствената кожа може да се актуализира с билкови лекарства. Ако е кафяво, пригответе отвара от дъбова кора, натрошени жълъди или черупки от орех, кора от елша. Използвайки различни комбинации от тези суровини, е възможно да се постигне кафяв нюанс, който да съответства на цвета на кожа. За да актуализирате зелените продукти, можете да приготвите отвара от коприва или кора от трепетлика. Басма е идеален за черна кожа, а за череша - концентриран разтвор на калиев перманганат.