Logo decormyyhome.com

Как мога да използвам найлонови торбички

Как мога да използвам найлонови торбички
Как мога да използвам найлонови торбички

Съдържание:

Видео: Top Tips for Living a Near Zero Waste Lifestyle 2024, Юли

Видео: Top Tips for Living a Near Zero Waste Lifestyle 2024, Юли
Anonim

Измислени са пластмасови торбички, за да носят или съхраняват нещо в тях. Но не е необходимо да ги използвате по предназначение. Има по-оригинални и неочаквани идеи за използване на полиетиленови торбички.

Image

Какво можете да си помислите от найлонов плик

Това е страхотен материал за сценични костюми. Той е евтин, лесно е да го получите в големи количества и изглежда много впечатляващо. От опаковки можете да направите шумолене на тенекия, обемна шапка или перука-клоун. И ако залепите чантите заедно с лепяща лента, можете да създадете цели шедьоври на театралния костюм: рокли, панталони, гащеризони и дори наметала. Естествено е невъзможно да се носят такива дрехи в ежедневието. Ако планирате фотосесия за маскарад или костюм, тогава найлоновите торбички могат да ви бъдат много полезни.

Пакетите, нарязани на тънки ивици, могат да служат като пълнеж в мека играчка. Такава играчка ще се окаже груба текстура и ще е хубаво да шумоли.

Можете да направите различни играчки от пакети. Пакетът е набръчкан в дланта на ръката ви, така че да получите равномерна топка. След това обвиваме тази топка със скоч лента - получаваме глава. Ушите, торса, лапите, опашката и т. Н. Се правят по същия принцип. Играчките ще се окажат меки и смешни. Отгоре можете да рисувате или първоначално да използвате цветна лента.

Можете да изрежете снимки от цветни чанти и да ги украсите с мебели, стени и т.н.

На пътя пластмасова торбичка замества перфектно бебешката кюспе. Не пропуска влага, заема много малко място в чантата и почти винаги е под ръка.

В особено красиви торбички можете да увиете подаръци. Вместо да увивате хартия, увийте кутии и щайги с тях.

Внимателно поставете чантата на рафта за обувки и периодично я сменяйте с друга. Рафтът няма да се замърси.

Ако нарежете пластмасови изделия на малки, малки парченца, получавате истински конфети или прекрасен живописен сняг.

Можете да поставите такива торбички на ръцете си по време на почистване, вместо гумени ръкавици, или на краката си вместо капаци за обувки. Така правят и някои медицински сестри в провинциите. Но за това, разбира се, целофановите торбички биха били по-подходящи.

От найлонови торбички творческите хора дори успяват да плетат. Оказва се изключителни неща, които лесно могат да се носят от хората.