Logo decormyyhome.com

Как да се отървете от миризмата в килера

Как да се отървете от миризмата в килера
Как да се отървете от миризмата в килера

Видео: Как да се отървете от лоша миризма в колата | AUTODOC 2024, Юли

Видео: Как да се отървете от лоша миризма в колата | AUTODOC 2024, Юли
Anonim

Неприятната миризма на килера е не само източник на неприятен въздух в апартамента, но и дискомфорт за всички членове на семейството. Дрехите със задължителна миризма не предизвикват наслада сред хората наоколо и носят много неудобства на собственика.

Image

Инструкция за употреба

1

За да започнете, направете пролетно почистване в гардероба си. Извадете всички дрехи от него и старателно избършете всички рафтове и стени с влажна кърпа, оставете вратите отворени.

2

След това проветрете помещението, в което се намира шкафът. Извършете тази процедура поне веднъж на два месеца. Вземете правило да проветрявате шкафа толкова често, колкото проветрявате къщата.

3

Измийте предмети, преди да ги окачите обратно в килера. Ако прахът за пране не можа да се справи с миризмите, тогава след измиване накиснете дрехите във вода с омекотител за тъкани за 20-30 минути. След това изплакнете добре, подсушете и легнете по рафтове.

4

Поставете ароматни парчета тоалетен сапун в чаршафите на спалното бельо, миризмата на които се свързва с чистотата за вас, тогава бельото ще получи приятна свежест. Винаги дръжте шкафа затворен, особено при готвене. Не сушете пране в кухнята или в задимено помещение. Не поставяйте мокри или износени дрехи в гардероба.

5

Използвайте различни аромати и абсорбиращи миризми. Купете ги в магазина или ги пригответе сами. Поставете контейнер с дървени въглища на рафта на шкафа, той бързо абсорбира миризмите. Оправете ароматизирани торбички с любимия си плодов чай ​​с тиксо по стените на шкафа. Не забравяйте да ги сменяте на всеки 2-3 седмици.

6

Поставете кори за цитруси или малки памучни торбички с ароматни билки на рафтовете, тогава приятна миризма в килера ще бъде гарантирана. Освен това, това е добър начин за справяне с молци.

7

Изсипете малко разтворимо кафе в буркан и го оставете отворен. Кафето ще абсорбира всички неприятни миризми и ще създаде приятен аромат. Не изхвърляйте празните бутилки за парфюм. Сложете бутилката с любимата си миризма на рафта, след това тя ще ви служи още малко време, създавайки приятен аромат. Накиснете кърпа или салфетка в шкаф.

миризмата на дрехи в гардероба