Logo decormyyhome.com

Как бързо да изсушим дънките

Как бързо да изсушим дънките
Как бързо да изсушим дънките

Видео: Това чудо работи ли?! Къдрици с шише и сешоар 2024, Юли

Видео: Това чудо работи ли?! Къдрици с шише и сешоар 2024, Юли
Anonim

Някои хора понякога имат ситуации, когато изведнъж започне да вали и буквално след няколко часа трябва да отидете на среща, а тя е в дънки. Тук или хвърлете дънки в миенето и останете сурови, или изберете нещо друго.

Image

Инструкция за употреба

1

В този случай няколко метода на сушене идват на помощ. Но трябва да запомните, че високоскоростното сушене не може да се използва твърде често - това може значително да развали дънките. Първият начин за бързо изсушаване на дънките е да използвате сешоар. Вземете голяма суха кърпа, сложете я на дънките си и я навийте заедно с дрехите си в тесен турникет, колкото е възможно по-стегнат. Ако кърпата се намокри, отделете секунда и повторете сгъването и така на няколко пъти. За да засилите ефекта, седнете отгоре на завързани дънки и кърпа и седнете така няколко минути. След това вземете сешоар, включете го с висока мощност и го дръжте на разстояние 20-30 сантиметра от дънки. Насочете поток горещ въздух към мокри дрехи и изсушете за около един час.

2

Използвайте дънки, за да изсушите с ютия. За целта изсушете около два часа дрехи върху бобината на батерията в банята, периодично превръщайте дънките, за да изсъхне равномерно. След това оформете дъската за гладене, включете функцията за парно ютия и гладете дънките в продължение на час, докато напълно изсъхнат.

3

Най-ефективният начин да изсушите внезапно мокрите си дънки е фурната. Първо проверете колко чиста е фурната. Избършете вратата му от всяка страна, както и вътрешните стени на шкафа, така че дънките да не миришат на хранителни аромати. След това загрейте фурната до най-високата температура и, ако функцията й включва режим на издухване, активирайте този режим. След това отворете вратата на шкафа и хвърлете дънки върху нея, разстилайки ги върху повърхността на вратата. Оставете вратата отворена, изчакайте около десет минути и обърнете дрехите от другата страна. Колкото по-плътни са дънките, толкова по-дълго ще изсъхнат, до час или два часа.

как да изсушим яке