Logo decormyyhome.com

Как бързо да измиете планина от чинии

Как бързо да измиете планина от чинии
Как бързо да измиете планина от чинии

Видео: 📣TAVUK BAGETİ MUTLAKA BU ŞEKİLDE YAPIN TADINA LEZZETİNE HAYRAN KALACAKSINIZ 2024, Юли

Видео: 📣TAVUK BAGETİ MUTLAKA BU ŞEKİLDE YAPIN TADINA LEZZETİNE HAYRAN KALACAKSINIZ 2024, Юли
Anonim

Вечер тежък ден? Разпръснаха ли гостите след шумен празник? Какво мисли домакинята в този момент? Разбира се, за това колко дълго и досадно ще трябва да чисти масата и да чисти съдовете. И е добре, ако има миялна машина, но за повечето жени това е недопустим лукс. Тази публикация е за това как да улесните измиването и да ускорите процеса.

Image

Ще ви трябва

  • Радио (или телевизия)

  • спокойствие

  • Планински ястия

  • Топла вода

  • Течност за миене на съдове, сапун за пране, сода

  • Гъба, четка, метална гъба

Инструкция за употреба

1

Страхът има големи очи. Това е факт. Затова не мислете веднага за лошото. Първо, подгответе сайта. Нека никой не ви притеснява. Включете радиото (любимата си вълна) или може би имате телевизор в кухнята. Затова се справяйте по-бързо с ястията.

Image

2

За да започнете, сортирайте всички елементи в мивката. Често се случва, че няма толкова много чинии, просто на дъното има обемна тава и върху нея се трупат чинии, чаши, лъжици, пластмасови контейнери. Хаотично. Подредете нещата в ред: прибори за хранене отделно, чиния в чиния и така нататък. Това отнема само няколко секунди.

Image

3

Е, ако съдовете са били предварително накиснати. Ако не, тогава вземете навика да правите това винаги. Това означава, че не е нужно да почиствате изсушената храна в продължение на 10 минути.

Започнете да се занимавате с най-тромавите - чаши и чаши (не се отнася за чаши, чаши - те могат да бъдат счупени в тази купчина съдове, по-добре е да ги измиете над празна мивка). Ако има мръсни пластмасови контейнери или големи купи, започнете да миете с тях.

Image

4

Следващата стъпка е приборите за хранене, зад тях са почти чисти от вода, която се излива отгоре през цялото време, чинии. След - тенджери и тигани. Най-новите крехки артикули. Не забравяйте да избършете масата и да потънете от излишната вода.

Image

Обърнете внимание

Не забравяйте да носите гумени ръкавици.

Водното налягане трябва да е слабо, температурата на водата трябва да е леко топла.

Полезни съвети

За да не прибягвате до такъв стрес следващия път, не подреждайте съдовете, а ги мийте след всяко хранене.

Когато готвите, опитайте се да използвате възможно най-малко прибори за хранене и други прибори.

Отворете прозореца в кухнята, ще бъде по-лесно да дишате и като цяло е по-приятно да работите на чист въздух. В същото време и проветрете стаята.