Logo decormyyhome.com

Фън шуй в кухнята - ключът към просперитета в къщата

Фън шуй в кухнята - ключът към просперитета в къщата
Фън шуй в кухнята - ключът към просперитета в къщата

Видео: РЫБЫ ПО ФЕН ШУЙ 2024, Юли

Видео: РЫБЫ ПО ФЕН ШУЙ 2024, Юли
Anonim

Всяка домакиня се стреми към чистота и комфорт в къщата. И специално място, в този случай, трябва да бъде отделено на кухнята. Ако тази част от корпуса се поддържа в идеален ред, тогава с право може да се гордеем. Кухнята има своя специална енергия и носи благоденствие, благополучие, здраве и добро настроение на жителите на апартамента.

Image

На какво трябва да обърнете специално внимание в кухнята? За да започнете, проверете всички кътчета, за да разкриете наличието на мрежа. Тя трябва да бъде премахната незабавно. Мрежата е основният символ на опустошенията.

Пазете чиниите си чисти. Направете си правило, което винаги трябва да спазвате: яжте - вземете го след себе си. Никога не оставяйте мръсни съдове на масата. Масата трябва да е чиста, без капки, трохи и остатъци от храна. Но мивката не трябва да бъде претрупана с немити чинии. Това носи негативна енергия във вашия дом, което ще се отрази негативно на цялостната атмосфера в семейството. Най-добре е незабавно да измиете всички съдове без забавяне.

Не можете да държите кошчето на очи и дори без капак. Първо, това е елементарна неприятна миризма от отпадъците. И второ, боклукът излъчва отрицателен заряд, който е много пагубен за положителната енергия на къщата и може да я отрови. В резултат положителната енергия лесно и бързо се превръща в отрицателна и започва да има пагубно влияние върху семейните отношения. Кошчето за боклук трябва да бъде извадено от видно място, например в шкаф под мивката.

Не забравяйте, че основните източници на благополучие в кухнята са печката и хладилникът. Хладилникът трябва да е чист, както отвън, така и отвътре. Периодично трябва да организира малко почистване. Не пазете развалени продукти по рафтовете и се опитвайте да се отървете от тях по-бързо. Уверете се, че вътре няма неприятна миризма, която може да отрави енергията на къщата. В хладилника трябва да има шоколад и шампанско, които символизират успешен живот и го привличат в дома ни. А магнитите, с които украсявате вратата, трябва да съдържат положителни емоции, да говорят за нещо приятно или да предизвикват радостни спомени.

Печката е символ на здравето и благополучието на домакинствата, както отговорен за храната. Ако това кухненско оборудване се поддържа в неподходяща форма, то това определено ще ви повлияе. Постоянно следете чистотата на печката - тя трябва винаги да е в перфектно състояние, като фурната, в която не трябва да се съхраняват тенджери и тигани. Там не трябва да има абсолютно нищо.

Кухнята представлява елемента на водата, а водата е символ на благополучието. Следователно, бъркотията в кухнята създава объркана финансова ситуация в семейството ви. За да избегнете това, винаги поддържайте цялата кухня в перфектна чистота.