Logo decormyyhome.com

Какво е метален сапун и как да го използвате

Какво е метален сапун и как да го използвате
Какво е метален сапун и как да го използвате

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли
Anonim

Не толкова отдавна в продажба се появи чудо-новост - метален сапун, например, вълшебен сапун, Savon du Chef, ликвидатор, който може да мие ръцете от неприятната миризма на храна: чесън, лук, риба и т.н. Това е малък елемент от овална неръждаема стомана, който имитира парче сапун във форма, светлина и куха вътре. Не мога дори да повярвам, че може да премахне неприятните миризми, но наистина е така!

Image

Инструкция за употреба

1

Важно е да запомните, че металния сапун няма почистващи, мастноразтворими и бактерицидни свойства - той е предназначен само за неутрализиране на неприятната миризма от кожата на ръцете, така че ако трябва да измиете мръсотията, трябва да използвате обикновен тоалетен сапун.

2

Металният сапун е направен от специална патентована сплав от неръждаема стомана с добавяне на сяра и именно в тази сплав е нейният принцип на действие: металът влиза в химическа реакция с киселини, които причиняват неприятни миризми, и ги неутрализира. Срокът на годност на металния сапун е неограничен. Можете да го съхранявате на стойката, включена в продукта, в обикновена сапунена кутия или просто на рафт или в шкаф в банята.

3

За да използвате сапун, трябва да го държите в ръцете си под чешмата - под поток топла вода за около половин минута, а след това бавно го завъртете в дланите си, симулирайки сапуна с обикновен тоалетен сапун. Времето за измиване е 1 минута. Целият смисъл на процедурата се крие именно в контакта на мократа кожа на ръцете с метала. Ако миризмата не е изчезнала, процедурата на измиване трябва да се повтори.

4

С помощта на метален сапун не можете едновременно да използвате никакви почистващи препарати - сапун, гел, прах и др., В противен случай желаният ефект няма да бъде постигнат! Трябва също така да се разбере, че при „напукване“ няма да се усещат сапунени усещания.