Logo decormyyhome.com

Какво да направите, ако батерията се изтощи

Какво да направите, ако батерията се изтощи
Какво да направите, ако батерията се изтощи

Съдържание:

Видео: Какво да направите, ако ви падне батерията на телефона Full HD 2024, Юли

Видео: Какво да направите, ако ви падне батерията на телефона Full HD 2024, Юли
Anonim

Ако във вашия апартамент в разгара на отоплителния сезон се спука тръба, не изпадайте в паника. Има възможност да поправите всичко сами, без да наводнявате себе си и съседите си. Основното е да вземете под внимание няколко съвета, с помощта на които можете да избегнете неприятни последици.

Image

Необходимо е да се подготвите предварително за отоплителния сезон. Ако вашият апартамент се отоплява от централна отоплителна система, можете да вградите специални кранове на всяка батерия. Това действие ще помогне да се избегнат нежелани последици в случай, че батерията се спука.

Ако не сте мислили предварително, че подобен инцидент може да се случи в отоплителния сезон, но все пак се е случил, трябва да знаете как можете сами да решите проблема. Възможно е да се използват няколко метода, но на първо място е необходимо да се обадите на спешната служба. Докато експертите не пристигнат и не разрешат проблема, трябва да се предприемат решителни действия.

Първи начин

На мястото, където тръбата се спука, е необходимо да прикрепите парче гума с подходящ размер и да го натиснете със скоба. В този случай в къщата (апартамента) трябва да имате няколко три скоби с различен диаметър. На следващо място, "кръпка" трябва да се изтегли от турникет. Когато всичко това е готово, не е нужно да се притеснявате, че съседите ви ще изтичат с писъци и недоволство. Не позволихте наводнението да се случи. Сега можем само да чакаме пристигането на спешната служба и да сменим батерията с нова.