Logo decormyyhome.com

Колкото по-добре да почистите акрилната вана

Колкото по-добре да почистите акрилната вана
Колкото по-добре да почистите акрилната вана

Съдържание:

Видео: how to paint in oil 2024, Юли

Видео: how to paint in oil 2024, Юли
Anonim

Има няколко продукта, които могат да почистят акрилна вана ефективно. Съветите на специалисти ще ви помогнат лесно и лесно да се отървете от воден камък. Препоръките за грижата за акрилните продукти ще кажат на домакинята как да поддържа ваната в перфектна чистота.

Image

Акрилните вани станаха популярни поради своята привлекателност и разумна цена. Акрилните продукти на пазара са представени от следните видове контейнери: душ кабини, правоъгълни и ъглови вани, за хидромасаж. Повечето производители на водопроводни и аксесоари за него, произвеждат продукти за грижа за своите продукти под една и съща марка.

Какво не харесва акрилната вана?

Акрилът е износоустойчив материал с повърхност, отблъскваща мръсотията и антисептични свойства. Но въпреки тези предимства, грижите за него все още са необходими. За тези цели не се препоръчва използването на какъвто и да е вид прах за пране, избелващи средства (особено Whiteness), всякакви състави, включително формалдехид. Не почиствайте акрилната вана с четки с твърда четина или от метални чипове.

Как да почистите акрилна вана?

Комплект продукти за грижа за акрилни продукти включва няколко категории продукти: течности и спрейове за измиване, почистване, полиране, отстраняване на отлагания, дезинфекция. Много от тези продукти имат не едно, а няколко свойства.

Един от най-популярните продукти за грижа за акрила е Акрил. Този продукт, произведен в Израел, е в състояние бързо и ефективно да почисти повърхността на ваната, да унищожи плесени и гъбички и да премахне следи от корозия. "Акрилан" успешно ще се справи със стария варовик. Ефектът му върху повърхността на банята обаче може да се нарече нежен. Този продукт се предлага под формата на спрей. Миризмата на акрил често се счита за твърде груба, разяждаща и неприятна, така че трябва да спазвате предпазни мерки при работа с него.

Друго ефективно почистващо средство е Misters Cleaners. В състава му има полимер, който осигурява висококачествено отстраняване на отлагания, ръжда, замърсявания. Опаковката може да бъде оборудвана със спрей. Продуктите със същото име Ravak са пригодени да работят в малки помещения: Почистващите препарати Ravak нямат изразена неприятна миризма и ефективно почистват повърхността на водопровод от всякакъв вид замърсявания и отлагания, включително сажди.