Logo decormyyhome.com

Amway: изневяра или панацея?

Amway: изневяра или панацея?
Amway: изневяра или панацея?

Съдържание:

Видео: ПИКОЛИНАТ ХРОМА NUTRILITE от AMWAY 2024, Юли

Видео: ПИКОЛИНАТ ХРОМА NUTRILITE от AMWAY 2024, Юли
Anonim

Amway е базираната в САЩ компания, която се позиционира като една от най-големите организации за директни продажби в света. Компанията се занимава с производство и продажба на домакински химикали, продукти за лична хигиена, козметика, хранителни добавки и други подобни.

Image

Amway е основана преди около 60 години в САЩ. Тя е голяма компания за директни продажби. Представителства по света, има повече от шест дузини. Името Amway е съкращение за израза "American Way" (американски начин).

Бизнесът на Amway: Перспективи или измама?

Самата компания се позиционира като прост и разбираем бизнес модел с минимален риск. Какво всъщност е, можете да разберете само когато сами се опитате да работите и печелите пари в този бизнес. Но трябва да се разбере, че не всички постигат истински успех в Amway.

Бизнесът с Amway е изграден на принципа на "пирамида" - върхът е обогатен от фондацията. Можете ли да достигнете определено ниво на доходи? Зависи от няколко фактора:

- способността ви да работите с хора и да изграждате екип;

- вашата способност да продавате стоки;

- вашият социален кръг;

- пазарни ниши във вашия район;

- готовност да инвестирате във вашето обучение и стоки;

- вяра в успеха.

Amway ще ви научи на много и дори да не се окажете в този бизнес, тогава натрупаният опит и знания ще бъдат полезни във всеки друг бизнес.

70% от приходите на Amway не са от продажбата на основни стоки, а от продажбата на свързани продукти - брошури, семинари, компактдискове за неговите „служители“.

Във Великобритания в съдебно дело срещу Amway се оказа, че от 39 хиляди дистрибутори на продукти, 70% не печелят нищо, около 20% - по-малко от 15 паунда годишно, повече от 9% - по-малко от 100 паунда годишно. Останалият минимален процент от консултантите спечели над 200 паунда.