Logo decormyyhome.com

Подиум за леглото: модерно функционално решение

Подиум за леглото: модерно функционално решение
Подиум за леглото: модерно функционално решение

Съдържание:

Anonim

Интериорът на помещенията винаги се отдава на голямо значение, тъй като трябва не само да радва окото, но да бъде функционален и удобен. Едно от нестандартните практически решения може да бъде подиум за легло, който може да изпълнява няколко функции наведнъж.

Image

Легло на подиума

Подиумът под леглото може едновременно да бъде зона за спане и, ако е добре проектирана, място за съхранение на различни дребни неща, например, като скрин, можете да съхранявате дрехи или спално бельо.

Когато избирате стандартно решение, трябва да вземете решение за място, което може да бъде разпределено под леглото. Всичко, скрито под леглото, ще бъде поглед. Подиумът за легло лесно решава всички тези проблеми - може да се използва като рафтове или чекмеджета за съхранение на неща или може да комбинира тези функции.

Но това решение има своите недостатъци. Първо, подиумът обикновено се монтира на пода или към стената, така че ще бъде доста трудно да се движите. На второ място, за да се създаде многофункционална зона за отдих, ще е необходимо да се разпредели доста голямо пространство. Както по дължина, така и по ширина, тя трябва да бъде поне 2-3 метра.

Въпреки това, в малките спални подиумът за легло ще се изплати много по-добре от обикновено обикновено обемисто легло. След като поставите покривки и възглавници в ориенталски стил върху него, можете да придадете на стаята атмосфера на релакс и блаженство. В спалня с минималистичен стил, подиум, направен на ръка от импровизирани материали, е перфектен.