Logo decormyyhome.com

Как да заздравим петата

Как да заздравим петата
Как да заздравим петата

Видео: ПОВДИГАТЕ и ЗАЗДРАВЯВАНЕ на свода на ходилото с тези 3 упражнения 2024, Септември

Видео: ПОВДИГАТЕ и ЗАЗДРАВЯВАНЕ на свода на ходилото с тези 3 упражнения 2024, Септември
Anonim

Най-уязвимата част от всяка обувка е петата. Ето защо, ако ви се стори, че обувките или ботушите ви не са много стабилни, свържете се с сервиз за обувки. Или, ако е възможно, сами укрепете петата.

Image

Инструкция за употреба

1

Най-уязвимата част от всяка обувка е петата. Ето защо, ако ви се стори, че обувките или ботушите ви не са много стабилни, свържете се с магазина за обувки. Или, ако е възможно, сами укрепете петата. Най-уязвимата част от всяка обувка е петата. Ето защо, ако ви се стори, че обувките или ботушите ви не са много стабилни, свържете се с магазина за обувки. Или, ако е възможно, сами укрепете петата.

2

Можете да направите без петата, ако стелката е плътна и без пролуки. Вземете 4-5 самонарезни винта и закрепете петата около краищата и в средата, също чрез опората за отваряне, за да получите квадрат или квадрат с точка вътре. По този начин ще създадете и самолет, който го държи.

3

Ако смятате, че петата все още е нестабилна, укрепете винтовете. За да предотвратите счупването им, фиксирайте шапките, като ги удавите малко в петата или стелката с помощта на голяма тренировка. Не трябва да заемате повече от 3-5 винта, в противен случай петата ще наподобява сито и ще се разпадне много по-бързо, отколкото ще падне. Ако получите достатъчно сръчност, тогава едно или две ще ви бъдат достатъчни във времето. Всъщност в този случай вероятността от пробиване през петата се увеличава и по този начин безнадеждно да я развали.

4

Моля, обърнете внимание: за различни видове токчета може да са ви необходими различни самонарезни винтове. В допълнение, броят им зависи от размера на петата и първоначалното качество на обувката. Диаметърът на шапките им трябва да е такъв, че да не се усеща при ходене. Изберете правилния ъгъл на пробиване, за да не развалите обувките.