Logo decormyyhome.com

Домашни уреди Supra: съотношение цена / качество

Домашни уреди Supra: съотношение цена / качество
Домашни уреди Supra: съотношение цена / качество

Съдържание:

Видео: Чист въздух у дома - Xiaomi Air Purifier Pro ревю 2024, Юли

Видео: Чист въздух у дома - Xiaomi Air Purifier Pro ревю 2024, Юли
Anonim

Японската компания Supra е един от водещите световни производители на домашна електроника. Продуктите му са представени както от стандартни тръби за картини, така и от модерни плазмени панели. Освен това Supra е известна със своята цена / качество - наистина ли е толкова привлекателна, колкото твърди компанията?

Image

Марка легенда

Компанията Supra се появява през 1974 г. и започва да произвежда винилови продукти, преминавайки през дългата история на своето съществуване към висококачествена технология от ново поколение. Днес Supra пуска всичко от LCD телевизорите до системите за контрол на климата. Широкият и разнообразен асортимент на компанията му позволява да остане един от лидерите на пазара на електроника и да се радва на популярност сред потребителите.

Според статистическите проучвания марката на много купувачи се свързва с надеждността и качеството на домакинските уреди и мултимедийните системи.

Първоначално Supra избра развитие в посока популяризиране на иновативни технологии, правейки ги по-достъпни за клиенти с различни материални доходи. Компанията успя да разпространи своите магазини по целия свят благодарение на благоприятното съотношение качество и цена, което беше оценено в Европа, Азия и Близкия изток. За да отговори на стандартите на тези страни, Supra откри производството си във водещите световни фабрики, поставяйки основата за използването на известни японски технологии.