Logo decormyyhome.com

Как да украсите къща: идеи

Как да украсите къща: идеи
Как да украсите къща: идеи

Съдържание:

Видео: Моят дом с коледна украса/Ерика Думбова/Home Christmas Decoration/Erika Doumbova 2024, Септември

Видео: Моят дом с коледна украса/Ерика Думбова/Home Christmas Decoration/Erika Doumbova 2024, Септември
Anonim

Можете сами да направите дома си по-удобен и красив. Основното е да разберете какво точно липсва вашият дом. Интересен дизайн, забавни и оригинални детайли, това, което се нарича "подчертаване", ще даде на стаята индивидуалност и оригиналност. И за това е важно да намерите правилната идея и да я реализирате.

Image

Стенна декорация

Днес на пазара има много съвременни довършителни материали, мебели и декор, с които можете да украсите къщата.

Монофоничните стени могат да бъдат освежени и направени по-интересни с помощта на винилови декоративни стикери. Гамата е толкова широка и разнообразна, че лесно можете да намерите тези, които отговарят на вашия интериор и вкус.

Друга идея за декориране на стени могат да бъдат домашни или закупени стенни панели или декоративни композиции. Можете да ги направите от всичко, например от снимки в рамките на различни размери и форми, подредени в оригиналния ред. Снимките могат да бъдат заменени с хербарии, значки, вимпели, часовници или просто цветни квадратчета, репродукции, колажи. Всичко зависи от вашето въображение.

Оригиналните рафтове, направени сами, също могат да се превърнат в достойна интериорна декорация. Например рафтове под формата на люлка по въжетата, стари високи столчета или табуретки, окачени на стената, предварително боядисани в ярки цветове.

Друга оригинална идея за декориране на стени, която днес намери голям отзвук, е вертикалното градинарство. Той е модерен, красив и екологичен. Можете сами да направите стената като цъфтяща градина, без да прибягвате до помощта на специални компании.

Прозорци и первази на прозорците

Широките первази на прозореца във вашата къща могат да се превърнат в огнище за истинска работилница за дизайнерско творчество. Тук можете да организирате цъфтяща оранжерия за завист на съседите и гостите. Или, ако перваза на прозореца е достатъчно нисък, изградете мини-диван с мека настилка и хвърлете няколко възглавници върху него. Това ще стане не само любимо място за четене, но и за детските игри.

Добре подбраните завеси вече са украса на къщата. И ако приложите въображение, тогава можете да направите истински рай от прозореца. За да направите това, поставете отгоре на тюла обичайната новогодишна гирлянда, окачете красива плантация или декоративна клетка с пълнени птици над перваза на прозореца.