Logo decormyyhome.com

Как да изберем бебешки прах за пране

Как да изберем бебешки прах за пране
Как да изберем бебешки прах за пране

Видео: Реклама на Medix Alvina - 2017 2024, Юли

Видео: Реклама на Medix Alvina - 2017 2024, Юли
Anonim

Праховете за пране, предназначени за пране на бебешки дрехи, не се различават по състав от обичайните. Те обаче съдържат агресивни компоненти на детергента в по-малка степен; оцветители и ароматизатори не се добавят към такъв прах. В допълнение, те лесно се изплакват и преминават задължителна процедура за тестване, преди да тръгнат в продажба.

Image

Инструкция за употреба

1

Безсмислено е да се търси абсолютно безопасно средство, но има определени критерии за избор на детски препарат. Първо се препоръчва да се купува такъв продукт в специализирани търговски обекти, а не на места със съмнителна репутация. Попитайте продавача за сертификат за качество на този продукт, за да провери неговата автентичност.

2

Второ, когато купувате, не забравяйте да разгледате датата на производство и срока на годност на продукта. Проверете как напълно опаковката съдържа информация за производителя и състава на праха за пране. Продуктът, предназначен за деца, не трябва да включва фосфати, оптични и хлорни избелвания, различни парфюми и балсами. Всички тези вещества могат да провокират кожни обриви при бебета.

3

Трето, върху опаковката трябва да има забележка, че прахът се препоръчва за пране на бебешки дрехи (желателно е да се посочи конкретната възраст, на която се разрешава използването на този продукт), да се посочат ясни дозировки и условия на съхранение.

4

Спазването на тези правила ще ви предпази от придобиването на нискокачествени продукти и ще ви помогне да сведете до минимум риска от алергични реакции при бебето. Не забравяйте, че основното средство за защита на кожата на детето от въздействието на детергентните компоненти е да изплакнете старателно дрехите си.