Logo decormyyhome.com

Бактерицидна лампа в хладилника - ключът към безопасността на продуктите

Бактерицидна лампа в хладилника - ключът към безопасността на продуктите
Бактерицидна лампа в хладилника - ключът към безопасността на продуктите

Съдържание:

Anonim

За тези, които обичат да подобрят дома си и да се възползват максимално от възможностите на домакинските уреди, предлагаме да подобрим качеството на съхранението на храна с обикновено устройство.

Image

Добре известно е, че е невъзможно да се поддържа храна в долната, незамръзваща камера за дълго време в висококачествено състояние. Месото придобива зеленикав оттенък, а зеленчуците и плодовете са плесенясали. Освен това често има нужда да се поддържа месото свежо, с целия му присъщ вкус. Всички тези проблеми могат да бъдат успешно разрешени, ако се направи малка ревизия в обикновен хладилник. Препоръчваме на любителите на калайджията да поставят бактерицидна лампа в хладилника.

Бактерицидната лампа, закупена в магазина на Medtekhnika и инсталирана в хладилника, значително ще удължи срока на годност на бързоразвалящите се продукти, без да променя техните вкусови и хранителни качества. Препоръчително е да инсталирате лампата в централната част на самия хладилник или директно над рафта със зеленчуци. Няма смисъл да го инсталирате във фризера.

Как да инсталирате лампа

Лампата е монтирана на вендузи от детски играчки, които при необходимост могат да бъдат залепени с гумено лепило. Тъй като светлината на бактерицидна лампа влияе неблагоприятно върху човешкото зрение, препоръчително е да го свържете към веригата, така че когато хладилникът се отвори, лампата се изключва и когато се затвори, тя се включва. Тези, на които е трудно да направят това, могат да залепят гнездо с превключвател в горната част на хладилника. И тогава, когато отворите хладилника, лампата се изключва ръчно, без да застрашава зрението ви. Първият метод обаче е за предпочитане в семейства, в които има малки деца.