Logo decormyyhome.com

Плюсове и минуси на хладилника Atlant

Плюсове и минуси на хладилника Atlant
Плюсове и минуси на хладилника Atlant

Съдържание:

Видео: Какой холодильник выбрать? NO FROST или капельная система? 2024, Юли

Видео: Какой холодильник выбрать? NO FROST или капельная система? 2024, Юли
Anonim

Хладилниците Atlant започнаха да се произвеждат в Беларус преди повече от 50 години. През целия този период те остават едни от най-популярните. Те са предпочитани от многобройни купувачи.

Image

Ако решите да закупите нов хладилник, тогава започнете, като първо обмислите опции от местните производители. На първо място се препоръчва да се обърне внимание на Атласа. За да направите пълна картина на този домакински уред, трябва да се запознаете с основните му предимства и недостатъци.

Какви са предимствата на хладилника Atlant?

Безшумна работа. Всеки хладилник Atlant е тих. Само в момента на включването му може да се появи малък шум. Производителят успя да постигне този параметър, като използва само един компресор в домакински уреди.

Дълъг срок на експлоатация. Хладилниците Atlant имат високи показатели за надеждност. Те се предоставят поради факта, че в технологията липсва електроника.

Именно електрониката разрушава модерните хладилници през първата година на експлоатация. Ето защо, въпреки факта, че присъствието му повишава функционалността на домакинските уреди, все още се препоръчва да се изостави.

В резултат на това домакинските уреди от този беларуски производител могат да издържат много десетилетия.

Дълга гаранция. Намирането на сервиз, който обслужва хладилници Atlant, е лесно. Има голяма мрежа. Те осигуряват безплатни гаранционни ремонти за 3 години от датата на закупуване. Те също така предоставят следпродажбено обслужване.

Високо качество. Ако имате нужда от добър хладилник, тогава не забравяйте да изберете Атланта, тъй като той е направен от доказани суровини. Пластмасата няма миризми, така че продуктите запазват целия си вкус.

Разумна цена. Хубавото е, че хладилниците Atlant имат ниска цена. Следователно, покупката им е минимална.