Logo decormyyhome.com

Бамбукови одеяла и възглавници: функции и предимства

Бамбукови одеяла и възглавници: функции и предимства
Бамбукови одеяла и възглавници: функции и предимства

Съдържание:

Anonim

Спално бельо от бамбук е много търсено в цял свят. И това се обяснява не само с трайността на възглавници, одеала, изработени от естествен материал, но и с тяхната мекота, ненадминат комфорт.

Image

Бамбуковите влакна са наистина уникален материал, тази екологично чиста суровина е най-подходяща за пълнене на възглавници и одеяла. Естественият бамбук има антибактериални свойства, което означава, че патогенни микроби, кърлежи и други вредни микроорганизми няма да се появят в постелята с течение на времето. Също така, суровините за възглавници се отличават с наличието на дезодориращи свойства и хигроскопичност. Затова бамбуковите продукти са най-подходящи за употреба през летните нощи, одеалата осигуряват прохлада и комфорт.

Бамбуковите суровини съдържат витамин Е, аминокиселини, пектин, които имат благоприятно въздействие върху човешката кожа.

Възглавници и одеяла от бамбук - качествен сън

Възглавниците и одеялата с бамбуков пълнеж получават положителни отзиви поради високата износоустойчивост на такива продукти. Продуктите на различни компании издържат на много измивания, докато възглавниците не губят формата си и изглеждат привлекателни повече от една година.

Бамбуковите влакна се характеризират с еластичност и мекота, нежност, поради което одеалата и възглавниците, изработени от него, осигуряват качествен, дълбок сън.

Бамбуковите продукти са подходящи за деца, страдащи от алергия. И всичко това, защото естественият бамбук е хипоалергенен. Възглавници, одеяла, изработени от бамбук - изборът за хората, които се грижат за здравето, благосъстоянието на близките си. 100% екологично чисти суровини не натрупват статично електричество; спането на възглавници от естествен материал е много приятно и удобно.