Logo decormyyhome.com

Подови електронни везни: рецензии

Подови електронни везни: рецензии
Подови електронни везни: рецензии

Видео: НАШУМЕВШИЙ DRAG NANO Pod by Voopoo / ОБЗОР И ОПЫТ ЭКСПЛУАТАЦИИ 2024, Септември

Видео: НАШУМЕВШИЙ DRAG NANO Pod by Voopoo / ОБЗОР И ОПЫТ ЭКСПЛУАТАЦИИ 2024, Септември
Anonim

След като сте решили необходимостта от закупуване на подови везни, трябва да продължите поетапно. Предварително се препоръчва да се прочетат рецензии на модели от различни марки. Обикновено те се публикуват на уебсайтовете на производителя, на отделни страници на онлайн магазини и на специализирани потребителски форуми.

Image

Много отзиви съдържат наистина необходима информация - купувачите изброяват значителните недостатъци и наличните предимства на моделите. Повечето собственици на етажни везни считат това устройство за задължителен предмет във всеки дом.

Заслужава да се отбележи, че в момента контролът на теглото е доста често срещан. Това се дължи на факта, че хората сериозно решиха да се заемат със здравето и корекцията на начина на живот. Въвеждането на определена диета помага за намаляване на теглото, а везните помагат да се види динамиката на процеса.

Има два вида подови везни.

Изборът на конкретен модел зависи от индивидуалните предпочитания на купувача. Някои се доверяват на показанията на надеждни механични устройства, докато други предпочитат да използват електронни опции. Що се отнася до цената, първият тип ще струва много по-евтино. Ценовият диапазон започва от 250 рубли. Такива скали могат да бъдат предоставени на всички категории граждани, от студенти и пенсионери до работещи граждани. Трябва да припомним, че грешката в показанията може да се увеличи поради постепенното отслабване на пружината. Освен това процентът на начална точност не е толкова висок. Те нямат допълнителни функции, което обаче не пречи на използването им в общински институции и женски клиники.

Отзивите за новото поколение везни са доста противоречиви.

При закупуване на електронни везни си струва да запомните, че именно тяхната цена определя тяхната качествена работа и правилното измерване. Такива везни имат дисплей, където до десета от грам се показва теглото на човек. Много от моделите имат функции на памет и автоматично определяне на индекса на телесната маса. Но първо ще трябва да въведете допълнителна информация за хората, които ще използват устройството. Въз основа на съотношението на височина и тегло BMI се изчислява автоматично. Скъпите модели са в състояние да идентифицират потребителите, както и да показват стойности на безжичен монитор. Това е доста удобно и елиминира необходимостта да се навеждате ниско. Особено добри отзиви за такива модели могат да се чуят от хора с проблеми със зрението.

Съдейки по многобройните отзиви, електронните везни за пода са просто необходими за тези, които искат да отслабнат. Скъпи копия са оборудвани с функцията "Анализатор на теглото". По този начин устройството не само показва тегло и определя ИТМ, но също така определя процента на мастната тъкан, мускулната маса, течността и мастната тъкан в тялото. Принципът на работа на кантара е следният: когато човек стои на стъклена платформа, през тялото преминава малък електрически разряд. Невъзможно е да се почувства, но помага да се фиксира биометричната устойчивост на тъканите в тялото. След обработката на информацията, балансът предоставя информация за техния процент.

Трябва да се разбере, че независимо от избрания модел, преди да използвате баланса, трябва да се запознаете с инструкциите за експлоатация.